Πιερία: Με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα συνελήφθησαν 11 άτομα για την αρπαγή Διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο


Δελτίο Τύπου από την ΓΠΑΔ Κ. Μακεδονίας: Συνελήφθησαν σήμερα (10 Δεκεμβρίου 2021) στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 11 ημεδαποί (9 άνδρες και 2 γυναίκες), γα αρπαγή από κοινού, του Διευθυντή σχολικής μονάδας στην Πιερία.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, νωρίτερα το πρωί, τα προαναφερόμενα άτομα, δρώντας από κοινού, ακινητοποίησαν με βία τον διευθυντή σχολικής μονάδας τη στιγμή που προσερχόταν στο σχολικό συγκρότημα, του φόρεσαν χειροπέδες και τον ανάγκασαν με τη βία να επιβιβασθεί σε όχημα, προκειμένου να τον οδηγήσουν σε Αστυνομικό Κατάστημα, με το πρόσχημα ότι παραβιάζει συνταγματικές διατάξεις.

Οι προαναφερόμενοι άμεσα ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, όπου και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

(φωτο newsit.gr)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο