Κατάλληλη προετοιμασία για τις απαιτητικές συνθήκες του χειμώνα με Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο Mercedes-Benz έως 28/2


Από την Mercedes-benz - Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. ανακοινώθηκαν τα εξής: 

Με Δωρεάν Χειμερινό έλεγχο στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της, έχει υποδεχτεί η Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. τη νέα χρονιά αλλά και τον ερχομό της βαρυχειμωνιάς. 

Καθώς βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του χειμώνα, με τον καιρό να δείχνει το δύσκολο πρόσωπό του σε όλη τη χώρα, με χιονοπτώσεις, έντονη παγωνιά, χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, ομίχλη, είναι απολύτως απαραίτητο οι οδηγοί να προετοιμάζουν το όχημά τους κατάλληλα ώστε κάθε μετακίνησή τους την εποχή αυτή να γίνεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια. 

Η Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους οχημάτων Mercedes ανεξαρτήτου ηλικίας, να επισκεφθούν τα συνεργεία της, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022 και να πραγματοποιήσουν μία ενδελεχή επιθεώρηση του οχήματος, προσαρμοσμένης στις ανάγκες της εποχής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της θα ελέγξουν μεταξύ άλλων το σύστημα θέρμανσης, τις λειτουργίες φωτισμού, υαλοκαθαριστήρων, των εξαρτημάτων του κινητήρα για τον εντοπισμό φθορών ή διαρροών, την κατάσταση της μπαταρίας, την κατάσταση των ελαστικών και του συστήματος φρένων με δοκιμή πέδησης. Η επιθεώρηση στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. διενεργείται πάντοτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και εφόσον διαπιστωθεί κάποια ανάγκη, προτείνεται στον πελάτη η βέλτιστη λύση, ώστε να διατηρηθεί υψηλά η ποιότητα και η αξία του οχήματος. 

Το ραντεβού μπορεί να προγραμματιστεί πολύ εύκολα online, ανά πάσα στιγμή, μέσα από την ιστοσελίδα http://mb4.me/service-kessidis, επιλέγοντας την υπηρεσία Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου που προτείνεται. Εναλλακτικά, μέσω του Mercedes-me ServiceApp, μιας εφαρμογής νέας γενιάς, που μπορεί να κατεβάσει κανείς είτε από το GooglePlay για συσκευές Android, είτε από το AppStore για συσκευές iOS και να είναι πάντοτε σε σύνδεση με τη Mercedes του και σε επαφή με τα Εξουσιοδοτημένα μας Συνεργεία.

Περισσότερες πληροφορίες:
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο