Το σχόλιο της Φρ. Καρασαρλίδου για τους Δούκα - Λιβανό και η... ηθική αποκατάσταση του Μαυρογιαλούρου!


Με σχόλιό της στα social media η πρ. βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Φρόσω Καρασαρλίδου καυτηριάζει τα όσα προέκυψαν με την περίπτωση Δούκα - Λιβανού, ενώ χαρακτηρίζει μέσω... hastag την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ως κυβέρνηση... Γκρούεζα! 

Στο σχετικό της σχόλιο η Φρόσω Καρασαρλίδου έγραψε:


Η δεξιά μέσω του κ. Δούκα δε μας είπε κάτι καινούργιο. Γνωρίζουμε πώς λειτουργούσαν και λειτουργούν ακόμη και σήμερα. Λαδώνουν συνειδήσεις εξαθλιωμένων ανθρώπων, καταστρέφουν το κράτος και μοιράζονται τα κέρδη με τους κολλητούς τους. Αυτές ειναι οι αρχές και οι αξίες τους. 

Αισθάνονται την ανάγκη να μας θυμίζουν ότι είναι άριστοι, αλλά στην πραγματικότητα είναι η ξετσίπωτη δεξιά που έπαιζε και παίζει με τις ζωές μας. Γελάνε και υπερηφανεύονται μπροστά στις κάμερες για το πως εξαγοράζουν και εκμεταλλεύονται τη φτώχεια και την αδυναμία. 

Φτάνει. Ως εδώ. 

#Λιβανός #Δούκας #Ηλεία #ΝΔ #κυβέρνηση_Μητσοτάκη #κυβέρνηση_Γκρούεζα


Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε σωστή χρήση των χαρακτήρων της αγαπημένης ταινίας "Υπάρχει και φιλότιμο", με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο Λάμπρο Κωνσταντάρα στον ρόλο του Υπουργού Μαυρογιαλούρου

Και αυτό διότι έχει περάσει ως αρνητικός όρος ο "Μαυρογιαλούρος / Μαυρογιαλουρισμός", ωστόσο τελικά μόνο εκείνος είχε την "πολιτική τσίπα" να... φασκελώσει και να αυτοφασκελωθεί και να παραιτηθεί, σε αντίθεση με κάτι τύπους σαν τον Γκρούεζα (που ενσάρκωσε ο μοναδικός Διονύσης Παπαγιαννόπουλος) που ζούσε παρασιτικά ως... άνθρωπος του κόμματος. 

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, να υπάρξει κάποτε και... #Κυβέρνηση_Μαυρογιαλούρου, μπας και βρεθεί και το... φιλότιμο στη χώρα μας!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο