ex-Αιρετικά LIVE on the road (3/2/2022): Για την αθλητική και μη βία με καλεσμένο τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο


Μια ακόμη διαφορετική διαδικτυακή εκπομπή "ex-Αιρετικά LIVE on the road" έκανε το InVeria.gr και ο Νίκος Βουδούρης το βράδυ της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου 2022, αυτή τη φορά με συνεπιβάτη του τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο, δικηγόρο, δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας. 

Ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο οποίος με άρθρο του στο InVeria.gr για το θέμα της δολοφονίας του 19χρουνου Άλκη Καμπανού, συζήτησε με το Νίκο Βουδούρη για την αθλητική βία, τα αίτια και τις προεκτάσεις της, ενώ η κουβέντα επεκτάθηκε και σε άλλες μορφές βίας. Τέθηκαν οι εύλογοι προβληματισμοί για το αν τελικά τα παιδιά μας είναι ασφαλές να ασχολούνται με τα αθλήματα, για το πως μπορεί (αν μπορεί) κάτι να αλλάξει και για τον ρόλο που παίζει η οικογένεια, το σχολείο, η κοινωνία και η ίδια η Πολιτεία στον τομέα αυτό. Παράλληλα, έγινε και η ενθύμηση της υπόθεσης του Άλεξ, που πριν 16 χρόνια εξαφανίστηκε και δεν βρέθηκε ποτέ...

Ζωντανά και ανεπιτήδευτα, ο Νίκος Βουδούρης και ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος "άπλωσαν" τις σκέψεις τους, ως γονείς και ως μέλη της κοινωνίας, πέρα από τις επαγγελματικές ιδιότητες του καθενός. Και όλο αυτό, κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Βέροιας προς το φράγμα του Αλιάκμονα και πίσω. 

Δείτε το βίντεο της εκπομπής (στο fb εδώ):

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο