ex-Αιρετικά: Με τι καρδιά, διάθεση και λεφτά να τσικνίσεις...


Ένα σφίξιμο στο στομάχι και ένα μεγάλο "γιατί" από το πρωί της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου 2022 σε όλο τον κόσμο... Τι κι αν είναι Τσικνοπέμπτη στην Ελλάδα, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά το τέρας του πολέμου μαίνεται ξανά...

Στην δική μου αντίληψη έχει μικρή σημασία αν ο πολεμοχαρής εισβολέας έχει αστέρια στην σημαία του ή χρωματιστές λωρίδες, αν είναι "δυτικός" ή "ανατολικός", αν είναι ετερόδοξος ή ομόδοξος. 

Μέσα σε όλα αυτά που μας μαυρίζουν και μας φοβίζουν, παράλληλα με τον κορωνοϊό, μας... έλαχε και η Τσικνοπέμπτη. Δεν λέω, αναφαίρετο δικαίωμα και δεν θα το παίξω εγώ περισσότερο ευαίσθητος από κανένα, ούτε μυαλοπώλης (έχουμε άλλωστε πολλούς από δαύτους και εδώ στα ΜΜΕ της Ημαθίας).

Ωστόσο η όλη κατάσταση, εντός με κορωνοϊό και επέλαση ακρίβειας που "τσακίζει" τα νοικοκυριά (όσο και αν οι Αδώνιδες δεν το βλέπουν) και εκτός με το φάντασμα του πολέμου που πλανάται 1.200 χλμ μακριά από τα σύνορα της Ελλάδας, την όρεξη, την διάθεση και την δυνατότητα για... τσικνίσματα τις έστειλαν περίπατο. 

Μέχρι τώρα λέγαμε ότι τα είχαμε ζήσει όλα... Πανδημίες, σεισμούς (λοιμούς, λιμούς, καταποντισμούς...), αλλά να που η Iστορία δεν έχει τέλος. 

Και δεν μας φταίει ούτε η φύση, ούτε ο θεός, ούτε η κακιά η ώρα. Το θηρίο που λέγεται άνθρωπος φταίει, είτε είναι από τη Ρωσία, είτε από τις ΗΠΑ ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη. 

Αυτό το άγριο θηρίο... 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο