Κατά "Πολακισμού" και "ισαποστάκηδων" ο Τ. Μπαρτζώκας - Με... τσίγκινη πανωπλία ορμά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ


Ενοχλημένος από τον "Πολακισμό" αλλά και τους "ισαποστάκηδες" εμφανίστηκε ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας, σε σχόλιό του στα social media. 

Συγκεκριμένα ο Ημαθιώτης βουλευτής έγραψε:

Ο «Πολακισμός» είναι αγκάθι και απειλή για τη δημοκρατία. Τα αγκάθια του Πολακισμού πρέπει να ξεριζώνονται ευθύς αμέσως, μέσω της ρητής και απερίφραστης καταδίκης του. Γιατί η δημοκρατία χρειάζεται στιβαρούς υπερασπιστές και όχι «ισαποστάκηδες».

Όσοι ανέχονται τον Πολακισμό γίνονται και τιμητές του, ακόλουθοί του. Ας το έχουν στο νου τους εκεί στο ΚΙΝΑΛ.

Στις εποχές που ζούμε, η πλούσια Ελληνική γλώσσα δεν μας φτάνει για να περιγράψουμε όσα γίνονται... Για αυτό και οι νέες... είσοδοι στα λεξικά είναι επιβεβλημένες, όπως ο "Πολακισμός*" (το να συμπεριφέρεσαι με αψή, ενίοτε βουκολικό και μπρουτάλ τρόπο, αγνοώντας τις πολιτκά ορθές πρακτικές, όπως ο κ. Πολάκης δηλαδή!) και ο "ισαποστάκιας" (αυτός που κρατά ίσες αποστάσεις, χωρίς να παίρνει θέση. Ουδέτερος, κατά το κοινώς λεγόμενον).

Ορμάει, λοιπόν, ο κ. Μπαρτζώκας αλλά, επειδή είναι και δικό μας παιδι, εδώ από την Ημαθία, είμαστε σίγουροι ότι  είναι κατάλληλα προετοιμασμένος και φορά... τσίγκινη πανωπλία, για να αντικρούσει ενδεχόμενες αντεπιθέσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ... 

* Ο ορισμός της λέξης είναι δικής μας έμπευσης. Ένας πιο εχθρικός απέναντι στον κ. Πολάκη θα μπορούσε να γράψει χειρότερα πράγματα για να τον συμπληρώσει.
  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο