Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Βέροια με φόντο την ακρίβεια - Τι δήλωσαν στο InVeria.gr


Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ. επισκέφθηκε τη Βέροια, αποτελούμενο από τον βουλευτή Κιλκίς  Γιώργο Φραγγίδη  και τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  του Κόμματος Θανάση Γλαβίνα, παρουσία του Γραμματέα Κώστα Ασλάνογλου και των τοπικών στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. Ημαθίας Ολυμπία Αποστόλου, Νίκου Μπρουσκέλη και Μιχάλη Χασιώτη.

Σκοπός της επίσκεψης  η παρουσίαση προτάσεων του κόμματος κατά της ακρίβειας και στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχαν σε διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργο Μπίκα,  ενώ έκανε περιοδεία στην αγορά της Βέροιας, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό. 

Μετά την επίσκεψη στο Επιμελητήριο Ημαθίας σε δηλώσεις τους στο InVeria.gr  ανέφεραν, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

Γ. Φραγγίδης:  "Η επίσκεψη μας  γίνεται με βάση ένα από τα μεγάλα προβλήματα, της ακρίβειας. Ανεξάρτητα από την ενεργειακή κρίση που είναι μία κρίση που αφορά χώρες του εξωτερικού, πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να έχει συμμετοχή, ώστε να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια. Προτείνουμε μείωση ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, άμεσα την δημιουργία νέου ΕΚΑΣ  το οποίο είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον νόμο Κατρούγκαλου και το οποίο θα έχει σχέση με χαμηλοσυνταξιούχους και ρύθμιση 120 δόσεων σε αυτούς  που έχουν χρέη με κίνητρα στους συνεπείς. Τέλος προτείνουμε  ταμείο ανάκαμψης και δημιουργία φωτοβολταϊκών, όπου ο παραγωγός θα είναι και καταναλωτής".

Θ. Γλαβίνας: "Πρώτη προσπάθεια του ΚΙΝ.ΑΛ. μετά τις εσωκομματικές εκλογές, είναι η εξωστρέφεια, η προώθηση των θέσεων στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και ζητήματα κοινωνίας σε συνδυασμό με την οργάνωση κόμματος με το βλέμμα στο συνέδριο στις αρχές καλοκαιριού. Επίσης, είναι η  ενεργοποίηση πολιτών και αναδιάταξη δυνάμεων ώστε να διεκδικήσουμε τις εκλογές, ελπίζοντας  ένα υψηλό ποσοστό για την παράταξη,  το οποίο θα μας επιτρέψει οι προτάσεις να υλοποιηθούν  στο πλαίσιο αυτό. Καλούμε τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της Βέροιας καθώς και από τα χωριά να ενεργοποιηθούν στις τάξεις του ΚΙΝ.ΑΛ., ώστε να ανοίξουμε διάλογο για την προώθηση προτάσεων και λύσεων στα προβλήματα του  Έλληνα πολίτη. Δηλώνουμε, λοιπόν, παρόντες ώστε με πυξίδα το δημόσιο συμφέρον να δοθούν λύσεις στα μεγάλα ζητήματα".

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου
Επιμέλεια: Ν.Β.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο