Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα ΟΑΕΔ: 25.000 άτομα σε ΟΤΑ και άλλους φορείς - Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος αρωγός στους ενδιαφερόμενους


Από το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος γνωστοποιήθηκε ότι: Ανακοινώθηκε στην σελίδα του ΟΑΕΔ το νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μία αίτηση συμμετοχής για την τοποθέτησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr (https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera).

Επίσης, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ http://www.oaed.gr , χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Η Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Το ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ έχει συμμετάσχει ως πάροχος κατάρτισης σε όλα τα προηγούμενα προγράμματα και διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια σχετικά με την σωστή συμπλήρωση της αίτησής.
 
Αγ. Αντωνίου και Καρατάσου, Βέροια
τηλ: 2331021061,6973928402
ώρες επικοινωνίας 08:00 -21:00

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο