Νέες συλλήψεις για την δολοφονία στην Χαριλάου - 8 συνολικά από τους 10 που κατηγορούνται


Εφτά Έλληνες ηλικίας 20-23 χρόνων και ένας 20χρονος Αλβανός έχουν συλληφθεί, ενώ δύο ακόμη εμπλεκόμενοι στη δολοφονία αναζητούνται

Σε οκτώ συλλήψεις έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και όπως όλα δείχνουν η νύχτα θα είναι μεγάλη στην πόλη, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός ακόμη νεαρού σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ ένας ακόμη αναζητείται στην Αλβανία.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εκδόθηκαν σήμερα 10 εντάλματα σύλληψης και αργά το απόγευμα συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί, τρεις ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 21,22 και 23 χρόνων και ένας 20χρονος αλβανικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, οι τρεις από τους τέσσερις είναι γνώριμοι των αστυνομικών αρχών καθώς στο παρελθόν ενεπλάκησαν σε αδικήματα του ποινικού κώδικα και έτσι ήταν σεσημασμένοι.

Λίγο αργότερα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη άλλοι δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 21 χρόνων, ελληνικής καταγωγής, ενώ το βράδυ συνελήφθησαν άλλοι δύο νεαροί, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 21 και 23 χρόνων.

Αύριο το πρωί οι 8 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Έτσι από τα συνολικά 10 εντάλματα σύλληψης, εκτελέστηκαν τα 8 και οι αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για έναν ακόμη, που εκτιμάται ότι κρύβεται στην πόλη.

Απομένει ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει διαφύγει στην πατρίδα του και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των αστυνομικών αρχών των δύο χωρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, προκειμένου στη συνέχεια να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Πηγή: voria.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο