Προκριματικοί Αγώνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος


Δ.Τ.: Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας  συμμετέχουν στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στη Νάουσα.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού Ημαθίας, καθώς επίσης και κάτοικοι άλλων περιοχών, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.
Για τις ανάγκες των προκριματικών, συστήθηκε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Κώστα Αποστολίδη, σκηνοθέτη, Γιώργο Δάμτσιο, συγγραφέα, Μάγδα Πένσου, ηθοποιό.

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς), μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022. Ο μονόλογος μπορεί να ερμηνευθεί είτε από τον ίδιο τον συγγραφέα είτε από ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον μονόλογο επί σκηνής, παρουσία του συγγραφέα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προκριματική φάση, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους. 

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. 

Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο