Σε δύο το "φλουρί" του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας - Τα σχόλια που θα γίνονταν περί... προφητικού τυχερού!


Δύο βασιλόπιτες έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στην αρχή της τακτικής συνεδρίασης του Σώματος το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου 2022 (είχε προηγηθεί ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος). 

Στην πρώτη βασιλόπιτα, που ήταν για τους δημότες, το δημοτικό συμβούλιο, τον δήμο, τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, τα νομικά πρόσωπα - δημοτικές επιχειρήσεις και τα ΜΜΕ, το "φλουρί" έπεσε στις δημοτικές επιχειρήσεις - νομικά πρόσωπα. 

Στην δεύτερη βασιλόπιτα, που ήταν για τους δημοτικούς συμβούλους, το "φλουρί" μοιράστηκε στα δύο, στον εξ αποστάσεως συμμετέχοντα Κυριάκο Θεοδωρίδη και στην Πετρούλα Μουχτάρη, αμφότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" του Α. Μαρκούλη. 

Αν ήμασταν παρόντες οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στην συνεδρίαση και όχι διαδικτυακά θα αναρωτιόμασταν σίγουρα στα... πηγαδάκια μας αν αυτό το... τυχερό είναι προφητικό όσον αφορά στο μέλλον του συνδυασμού, καθώς έντονη συζήτηση υπάρχει για το αν ο Αντώνης Μαρκούλης συνεχίσει την... κεντρικοπολιτική κατεύθυνσή του ή θα παραμείνει (και) στην Αυτοδιοίκηση. Κοντολογίς, λέτε το... φλουρί να δείχνει τον... νέο επικεφαλής; 

Βάσει της όλης πολιτικής του δραστηριότητας πάντως, δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση αν ο Κυριάκος Θεοδωρίδης αναλάμβανε και επίσημα ως επικεφαλής της παράταξης, αν τελικά δεν επιλεγόταν ο αρκετά δραστήριος και πρώτος σε ψήφους Κωνσταντίνος Τροχόπουλος, ο οποίος μάλιστα στην ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση προϋπολογισμού - τεχνικού προγράμματος που προηγήθηκε, ανέλαβε να παρουσιάσει εκ μέρους της παράταξής του μερικές προτάσεις για τον προϋπολογισμό. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο