Τάσος Μπαρτζώκας στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας: Σύντομα η εκκίνηση της υλοποίησης του αρδευτικού αγωγού


Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας,  κατόπιν της προγραμματισμένης συνάντησής του με το Δήμαρχο κ. Παν. Γκυρίνη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Δήμου, στα οποία ο Βουλευτής συνδράμει.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ενημερώθηκε για την πορεία εξέλιξης της κατασκευής νέου αρδευτικού αγωγού στη Μελίκη, έργο για το οποίο έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες πιστώσεις ύψους 200.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών, μετά από τις συστηματικές προσπάθειες του Βουλευτή, καθώς και μέσω της συνεργασίας του Βουλευτή με το Δήμαρχο.

Η πίστωση οδεύει προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας εντός του Φεβρουαρίου, γεγονός που ξεκλειδώνει και όλες τις συναφείς διαδικασίες περάτωσης του έργου. Το εν λόγω έργο θα καλύψει σημαντικές αρδευτικές ανάγκες της περιοχής, γεγονός που ικανοποιεί αμοιβαία το Βουλευτή και το Δήμαρχο.

Περαιτέρω, ο Τάσος Μπαρτζώκας ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για τα αναπτυξιακά έργα του Δήμου εν όψει του νέου έτους και ανανεώθηκε για ακόμα μια φορά η εμβάθυνση της συνεργασίας τους για την επιδίωξη των καλύτερων αποτελεσμάτων, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Επί τη ευκαιρία της συνάντησης, ο Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε στα γραφεία των υπηρεσιών του Δήμου, έχοντας τη δυνατότητα να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους για την προσφορά τους, ιδίως κατά το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, ακούγοντας τις θέσεις και τις απόψεις τους.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο