Τσαβδαρίδης: Εγκρίθηκαν 500 χιλιάδες ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου προς Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά


Δ.Τ. από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρο Τσαβδαρίδη: Στην έγκριση του ποσού των 500 χιλιάδων ευρώ (μαζί με ΦΠΑ) για την βελτίωση του δρόμου Καστανιά – Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά προχώρησε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής όπως ενημέρωσε σχετικά τον Αν. Γενικό Γραμματέα ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη σε συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο για το ζήτημα αυτό.

Το ανωτέρω ποσό, δεσμεύεται για τον Δήμο της Βέροιας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και αφορά στο έργο με τίτλο: «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων της δημοτικής οδού Καστανιάς - Ι. Μ. Παναγίας Σουμελά, πέριξ του σημείου με συντεταγμένες x:340338, y:4474745». Ένα έργο, σκοπός του οποίου είναι ο σχεδιασμός των απαιτούμενων και βέλτιστων τεχνικοοικονομικά έργων για την αποκατάσταση της οδού και την άρση της υφιστάμενης επικινδυνότητάς της εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων κάτι που αναμένεται να κάνει πολύ ευκολότερη την επισκεψιμότητα της εμβληματικής Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά.

Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε στον Υπουργό την μεγάλη του ικανοποίηση για την ταχεία έγκριση του έργου τονίζοντας ότι οι συντονισμένες προσπάθειες του ιδίου με τον Δήμαρχο της Βέροιας προς αυτή την κατεύθυνση βρήκαν για ακόμη μία φορά τη θετική ανταπόκριση της Κυβέρνησης επ’ ωφελεία του Δήμου της Βέροιας και ευρύτερα του Νομού Ημαθίας.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο