Αναγνώστης InVeria.gr: Λέμε το "Πάτερ ημών" για να βγούμε στην Πιερίων!


Από αναγνώστη μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή, αναφορικά με το σχόλιο που έγινε στο InVeria.gr με τίτλο "Τι θα γίνει με το μπάχαλο της Πιερίων;". 

Στην επιστολή αναφέρεται:

Αγαπητό InVeria.gr, 

Θερμά συγχαρητήρια για το άρθρο σου με θέμα την οδό Πιερίων!!! 

Πραγματικά το παρουσιάζεις όπως ακριβώς έχει!!! Αλλά, επίτρεψέ μου, κρατάει χρόνια αυτή η ιστορία... Πρώτα ήταν οι τράπεζες τώρα είναι τα φθηνά καφέ! 

Επειδή εμείς που την χρησιμοποιούμε πολλάκις καθημερινά, λόγω κατοικίας,  επέτρεψε μου να προσθέσω, λέμε το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ για να βγούμε από την Παλαιολόγου και Τροίας προς την Πιερίων! Γιατί εκτός των παράνομα παρκαρισμένων είναι και οι οδηγοί, κυρίως εκτός Βεροιαίων, που τρέχουν! Και σημειώστε ότι 20-30 μέτρα από τα καφέ έχει απεριόριστο χώρο στάθμευσης!

Αν είναι δυνατόν να μπουν με το αυτοκίνητο να πάρουν καφέ!!! 

Βέβαια ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ!! είναι ότι η Τροχαία και εν γένει η Αστυνομία ο Γερανός κλπ, που καθημερινά περνούν λόγω της έδρας τους από εκεί 100!! φορές δεν βλέπουν κάτι...  και αν τους τηλεφωνήσεις ζητούν επώνυμη καταγγελία!!! 

Βέβαια η εύκολη λύση κολωνάκια (βλέπε συμβολή Κ. Παλαιολόγου με Πιερίων) όπου υπάρχει στάση Αστικών στάση Υπεραστικών και σταματούν παράνομα για καφέ έξω από τα Κολωνάκια!

Άπειρα ατυχήματα ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές μέχρι τώρα!

Σχετικό θέμα: 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο