Άνοιξε η Εγνατία Οδός προς Κοζάνη - Εμπλοκή 50 οχημάτων και 13 τραυματίες ο τελικός απολογισμός της καραμπόλας


Σε καραμπόλα γιγαντιαίων διαστάσεων εξελίχθηκε η καραμπόλα μερικών οχημάτων στα διόδια του Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού, καθώς πέρα από τα αρχικά οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο λόγω της ομίχλης, συνολικά ο αριθμός των εμπλεκόμενων οχημάτων έφτασε στα 50, εκ των οποίων μερικά με ελάχιστες ζημιές. 

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά το πρωί της Κυριακής (6/3) που συνέβη αντίστοιχο περιστατικό, καθώς και το προηγούμενο 24ωρο σημειώθηκαν μικρότερες καραμπόλες και πολίτες που ενεπλάκησαν κατηγορούν ευθέως την Εγνατία Οδό για το γεγονός ότι άφησε σε λειτουργία των σταθμών των διοδίων σε συνθήκες μηδενικής ορατότητας, με αποτέλεσμα να μην αργήσει να γίνει το κακό...

Από την καραμπόλα ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα, ενώ καταγράφτηκαν 13 τραυματισμοί πολιτών, χωρίς κάποιος να είναι σοβαρά, λόγω των χαμηλών ταχυτήτων που κινούνταν τα οχήματα. 

Μετά την καραμπόλα σταμάτησε η κυκλοφορία της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα από Βέροια προς Κοζάνη για πολλές ώρες και τελικά η κυκλοφορία επανήλθε το απόγευμα της Κυριακής. 

Σημειώνεται ότι η κίνηση των οχημάτων από το 231 έως το 227 χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου, διεξάγεται από τη μία λωρίδα κυκλοφορίας και από την Αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο