Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης εκπαιδευτικών και γονέων - Η ορθή χρήση αντιβιοτικών


Από το Δ. Νάουσας ανακοινώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα την ορθή χρήση των αντιβιοτικών: Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας, συμμετέχει στην διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - του οποίου ο δήμος είναι μέλος - την Τέταρτη 9 Μαρτίου 2022 (ώρα 18.00 - 19.30), με κύριο θέμα την ενημέρωση εκπαιδευτικών και γονέων, σε θέματα ορθής χρήσης των αντιβιοτικών. 

Ειδικότερα, σκοπός της ημερίδας - με  ομιλητές έγκριτους καθηγητές της πανεπιστημιακής  κοινότητας - είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών σε θέματα ορθής χρήσης των αντιβιοτικών και η εξοικείωσή τους, με κατάλληλα διαμορφωμένο και εγκεκριμένο παιδαγωγικό υλικό, το e-bug που χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν κατάλληλα πληροφορίες στους μαθητές τους, με στόχο την αλλαγή νοοτροπίας στη χρήση αντιβιοτικών.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει και η παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού  με τίτλο  «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη» από την αναγνωρισμένη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας, Ιωάννα Μπουλντούμη, το οποίο αποτελεί πολύτιμο «εργαλείο» προαγωγής της υγείας, ενώ θα δοθούν στους συμμετέχοντες  και βεβαιώσεις παρακολούθησης. 


Η ημερίδα θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας zoom στον σύνδεσμο:  https://us06web.zoom.us/j/88215632303

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι δάσκαλοι, καθηγητές και γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν να εγγραφούν στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.gle/8PjPeeMopmA7FAeb6.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο