Περιοδεία στην Ημαθία από την Περιφερειακή παράταξη "Πράξεις για τη Μακεδονία" του Χρ. Παπαστεργίου (βίντεο)


Ο επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας "Πράξεις για τη Μακεδονία" Χρήστος Παπαστεργίου και στελέχη του συνδυασμού του από την Ημαθία έκαναν διήμερη εξόρμηση στην Ημαθία. 

Με το βλέμμα στην πολλαπλή κρίση που πλήττει την χώρα και ιδιαίτερα τη Μακεδονία, ο κ. Παπαστεργίου, στελέχη του συνδυασμού του από την Ημαθία, αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, είχαν πλήθος επαφών με παραγωγικούς και αγροτικούς φορείς του νομού.


Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, ο Χρήστος Παπαστεργίου παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3/2022) συνέντευξη Τύπου στη Βέροια, όπου αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν την Ημαθία και την Κ. Μακεδονία, άσκησε κριτική στην διοίκηση Τζιτζικώστα, με ιδιαίτερη αναφορά σε ευρωπαϊκά κονδύλια που χάνει η περιοχή επειδή δεν υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία και η αναμενόμενη απορροφητικότητά τους (χάθηκαν 280 εκατ. ευρώ είπε) και ανέπτυξε τα βασικά αιτήματα - προτάσεις προς την Περιφέρεια προκειμένου να υπάρξει ειδική μέριμνα για αγροτικά, να αναλάβει συντονιστικό ρόλο με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στην Κ. Μακεδονία, αλλά και να λάβει πρωτοβουλία, με την ίδρυση αντίστοιχου οργάνου, που θα στέκεται αρωγός σε απρόβλεπτες καταστάσεις, σαν αυτές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια (πανδημία, ενεργειακή κρίση, ακρίβεια κ.α.)

Παρόντες κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής από την Ημαθία, καθώς το κόμμα στήριξε την παράταξη Παπαστεργίου στις Περιφερειακές εκλογές του 2019.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη την συνέντευξη Τύπου του Χρ. Παπαστεργίου στη Βέροια:

 
  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο