Βέροια: Τι είπε στον ΑΚΟΥ 99,6 ο δικηγόρος των 3 εργαζομένων που εμπλέκονται στην υπόθεση με την κοκαΐνη σε κοντέινερ (βίντεο)


Ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, δικηγόρος τριών εργαζομένων (από το σύνολο των 8 συλληφθέντων) για την υπόθεση με τα 100 κιλά κοκαΐνης που εντοπίστηκαν σε κοντέινερ Βέροια μίλησε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στον ΑΚΟΥ 99,6 και στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά", με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. "Λαός"). 

Ο κ. Γιοβανόπουλος αναφέρθηκε στην πρώτη φάση της προανακριτικής διαδικασίας, άφησε να εννοηθεί ότι η υπόθεση δεν "δέθηκε" σωστά από το λιμενικό σώμα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει σε πρώτη φάση να εξακριβωθεί η "πατρότητα" και ο "παραλήπτης" της μεγάλης ποσότητας των ναρκωτικών. Όπως σημείωσε πάντως ο κ. Γιοβανόπουλος για λογαριασμό των πελατών του, έχουν τεθεί στη διάθεση των δικαστικών  αρχών προκειμένου να υπάρξει η εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Σχετικά με τα σχόλια στην κοινωνία της Βέροιας για την μη σωστή απόδοση της δικαιοσύνης, ανέφερε ότι η δικογραφία είναι ανοιχτή, να μην βιαζόμαστε και να αφήσουμε τις διωκτικές αρχές να κάνουν την δουλειά τους. 

Δείτε την παρέμβαση στο παρακάτω βίντεο:

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο