Δήμος Βέροιας: Κατατέθηκε η πρόταση «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Βέροιας»


Γνωστοποιήθηκε από το Δήμο Βέροιας: Πρόταση με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Βέροιας» ύψους 259.016,78€ κατέθεσε ο Δήμος Βέροιας, στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2), του Πράσινου Ταμείου, «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021.

Η πρόταση περιλαμβάνει την προμήθεια εξοπλισμού υπαίθρων οργάνων γυμναστικής ενηλίκων & ενηλίκων ΑμεΑ, υπαίθριων οργάνων γυμναστικής ανηλίκων και ανηλίκων ΑμεΑ, αστικό εξοπλισμό και φυτεύσεις δέντρων.

Αφορά στους εξής τέσσερις (4) κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Βέροιας:
  • Στην Πλατεία της περιοχής Εργοχωρίου (Πολυκλαδικά - Εργοχώρι)
  • Στην Πλατεία Παλαιού Ηρώου (Δ. Κ. Μακροχωρίου).
  • Στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου (Τ. Κ. Αγίου Γεωργίου)
  • Στην Πλατεία Διαβατού (Τ. Κ. Διαβατού)

Στόχος είναι η αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων προκειμένου να είναι ελκυστικοί και φιλικοί προς τους κατοίκους, λειτουργώντας παράλληλα ως σημεία αναψυχής και συνάντησης παιδιών. Η μελέτη συντάχθηκε με βάση τις γενικές διατάξεις που άπτονται του αειφορικού και βιοκλιματικού σχεδιασμού, στο πλαίσιο της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης. Ο προτεινόμενος εξοπλισμός έχει μελετηθεί ώστε να παρέχει πληθώρα δραστηριοτήτων στους επισκέπτες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ηλικιακών και κοινωνικών ομάδων.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο