Α.Βεσυρόπουλος: Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών για τη δημοπράτηση της μελέτης για το αρδευτικό έργο «Βεργίνα - Μελίκη - Κυψέλη - Αιγίνιο»


Δ.Τ.: Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος για το γεγονός ότι στον προγραμματισμό του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχει ενταχθεί η δημοπράτηση της μελέτης ενός μεγάλου έργου για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και για τους αγρότες της Ημαθίας. 

Πρόκειται για το τεράστιας σημασίας εγγειοβελτιωτικό έργο στη δεξιά όχθη του Αλιάκμονα, δηλαδή στις περιοχές Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο με την κατασκευή δικτύου άρδευσης. Για το συγκεκριμένο έργο, ο κ. Βεσυρόπουλος είχε πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή το προηγούμενο διάστημα. 

Σε δήλωση του, ο κ. Βεσυρόπουλος επισημαίνει: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Ημαθία, θα δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν καλλιεργητικές εκτάσεις με τους καλύτερους δυνατούς όρους και με μεγάλη προοπτική. Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών από την πρώτη συνάντηση που κάναμε αντιλήφθηκε πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο για την περιοχή μας αλλά και τους αγρότες. Η δημοπράτηση της μελέτης το επόμενο διάστημα ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση του».
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο