Όλη η Βέροια μιλά για τον θάνατο του Φώτη Καραβασίλη - Δεκάδες αναρτήσεις και συλλυπητήρια μηνύματα


Ένα πρωτοφανές φαινόμενο συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στη Βέροια (και όχι μόνο) μετά την γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη

Άτομα κάθε ηλικίας και επαγγελματικής τάξης γράφουν για τον Φώτη Καραβασίλη και συνοδεύουν τα λόγια τους με μια φωτογραφία που είχαν βγει μαζί του. Από τα πρόσφατα χρόνια μέχρι τα παλιά, δικηγόροι, πολιτικοί, ιατροί, δημοσιογράφοι, επαγγελματίες, μουσικοί, αθλητές, καλλιτέχνες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας, μιλούν για τον Φώτη που γνώριζαν, που συνεργάστηκαν, έκαναν παρέα, συμπορεύτηκαν σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. 

Τέτοιο "κύμα" μηνυμάτων για την εκδημία ενός προσώπου δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στην Ημαθία, ειδικά στην εποχή των social media που όλοι μπορούν και εκφράζουν τις σκέψεις τους. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως ο Φώτης Καραβασίλης δεν ήταν απλώς ένας δικηγόρος, αλλά ήταν ένα από τα πιο ενεργά, αγαπητά, κοινωνικά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της περιοχής! 

Αρχείο InVeria.gr: Ο Φώτης Καραβασίλης κουβαλά τον Σταυρό κατά την Περιφορά του Επιταφίου 2019 στους Αγ. Αναργύρους Βέροιας...

Παρακάτω θα δημοσιεύουμε σταδιακά τα συλλυπητήρια μηνύματα που θα λαμβάνουμε στο e-mail μας για τον θάνατο του Φώτη Καραβασίλη (τα νεότερα μηνύματα θα προστίθενται στην παρούσα ανάρτηση):

Συλλυπητήριο μήνυμα από Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας:

Ανείπωτη θλίψη για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συντρόφου Φώτη Καραβασίλη. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Φώτης μας δεν είναι πια μαζί μας. Νικητής σε πολλές μάχες που έδινε, έχασε όμως την πιο σημαντική, άδικα, πρόωρα, άνισα. Για την Παράταξη μας ο Φώτης συμβόλιζε την ανιδιοτέλεια με την προσφορά. Μπήκε μπροστά στη πιο δύσκολη στιγμή και λάμπρυνε με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο μας το 2015, σε καιρούς χαλεπούς για τον χώρο μας. Ο όρος αγωνιστής ολοκληρώνεται στο πρόσωπο του, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Το χαμόγελο και συνεχής διάθεση του για προσφορά ήταν και θα είναι αέναη παρακαταθήκη του σε όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του, που ήμασταν φίλοι και συνοδοιπόροι του. Ο Φώτης θα μας λείψει πολύ. Του υποσχόμαστε όμως ότι θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα πολύτιμο κομμάτι της τοπικής ιστορίας του Κινήματος μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε σύντροφε και λατρευτέ  φίλε.                    


Συλλυπητήριο μήνυμα από Δήμαρχο Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη

Η πόλη της Βέροιας έγινε σήμερα φτωχότερη. Έχασε έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια, δυστυχώς πρόωρα και αναπάντεχα. Η είδηση του θανάτου του Φώτη Καραβασίλη σκόρπισε βαθιά θλίψη σε όλους μας για ένα πρόσωπο που υπήρξε ακλόνητος λειτουργός της Θέμιδος. Βρισκόταν στη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας αποκτώντας όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας του την εκτίμηση των συναδέλφων του αλλά και του συνόλου της κοινωνίας της πόλης, αφού ήταν μία προσωπικότητα κοινής αποδοχής.
Το ήθος του, η εργατικότητα και η δίκαιη συμπεριφορά του τον συνόδευαν όλα τα χρόνια που υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του καθώς υπερασπιζόταν πάντα με αγάπη τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.
Ως ενεργό μέλος της Βέροιας, ο εκλιπών διακρινόταν για την προσήλωσή του στο καθήκον και την πίστη στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά, πάντα αγωνιζόμενος για το καλό, το κοινό καλό.
Από τα βάθη της καρδιά μου εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους συγγενείς και στους οικείους του.
Καλό ταξίδι φίλε Φώτη.


Συλλυπητήριο μήνυμα από  βουλευτή Ημαθίας Αγγ. Τόλκα

Μεγάλη θλίψη προκαλεί η απώλεια του φίλου, συναδέλφου, προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη.
Ο Φώτης πάντα δίπλα σε όλους τους δικηγόρους και όχι μόνο, στους αγώνες του κλάδου, με μεγάλη κοινωνική και πολιτική προσφορά είχε καταφέρει με τον προσωπικό του αγώνα πολλά αλλά κυρίως να κερδίσει την συμπάθεια και την εκτίμηση μας. Με τίμησε και δεν ξεχνώ την στήριξή του στην αρχή της πολιτικής μου προσπάθειας το 2007, την παρέα και τις συχνές συζητήσεις που είχαμε.
Φώτη καλό ταξίδι, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.


Συλλυπητήριο μήνυμα από  βουλευτή Ημαθίας Τ. Μπαρτζώκα

Είμαι βαθιά θλιμμένος από την είδηση του θανάτου του φίλου, Φώτη Καραβασίλη. Η απουσία του μας στοιχίζει ήδη πολύ. Ξεχώριζε για το ήθος του, το δυναμισμό και την προσήνειά του. Κυρίως όμως, ο Φώτης ήταν ένας αυθεντικά ευγενής άνθρωπος.
Θα μας λείψει πολύ!  
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!


Συλλυπητήριο μήνυμα από βουλευτή Ημαθίας Λαζ. Τσαβδαρίδη

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας υπέροχος άνθρωπος, μία δυναμική και πολυσχιδής προσωπικότητα, ένας άριστος Πολίτης, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς, φίλους, συνεργάτες αλλά και ολόκληρο τον νομό Ημαθίας τον οποίον υπηρέτησε λαμπρά με διαφορετικούς αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους. Ως πολιτικό πρόσωπο, ως επιστήμονας, ως συνδικαλιστής, ως εθελοντής.
Ο χαμός του Φώτη Καραβασίλη, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Βέροιας, αφήνει κενό  δυσαναπλήρωτο σε όλους όσοι είχαμε τη χαρά να τον γνωρίζουμε αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, την οποία και κόσμησε με τη φωτεινή παρουσία και την άοκνη δραστηριοποίησή του από κάθε μετερίζι της.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.


Συλλυπητήριο μήνυμα από υφυπουργό Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο

Απέραντη θλίψη για τον θάνατο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.


Συλλυπητήριο μήνυμα από Διευθυντή ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θαν. Θεοχαρόπουλο

Συγκλονισμένος από την απώλεια του Φώτη Καραβασίλη. Ο ενεργός πολίτης, ο προοδευτικός άνθρωπος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας δεν είναι πια μαζί μας. Ένας αγαπητός άνθρωπος σε όλους, ο οποίος ήταν πάντα με το χαμόγελο έφυγε τόσο άδικα. Αντίο Φώτη.


Συλλυπητήριο μήνυμα από Σωματείο Καταστημάτων Υ.Ε. Βέροιας

Καλό ταξίδι Φώτη…
Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη.
Ο Φώτης, υπήρξε ένας μεγάλος αγωνιστής της ζωής, που διακρίνονταν πάντα για το ήθος και τη διαρκή δράση του. Υπήρξε δικηγόρος και συνεργάτης του Σωματείου μας, αλλά πάνω από όλα φίλος. 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.  


Συλλυπητήριο μήνυμα από Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον άδικο χαμό του Φώτη Καραβασίλη, η απώλεια του οποίου αφήνει μεγάλο κενό τόσο στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του Προέδρου την τελευταία τετραετία, όσο και στην ευρύτερη δημόσια σφαίρα της τοπικής μας κοινωνίας. 
Ο εκλιπών πέρα από την πολυετή συνδικαλιστική του δράση και την συμμετοχή του στην πολιτική ζωή του τόπου, υπήρξε έμπρακτα υποστηρικτής του εθελοντισμού με την εθελοντική του συμμετοχή σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη μητέρα του Γιαννούλα, χρόνια υποστηρίκτρια του φιλανθρωπικού μας έργου, στην οικογένεια του και στους οικείους του και τους εύχονται την από Θεού παρηγοριά.


Συλλυπητήριο μήνυμα από 4ο Π.Τ. Κ-Δ Μακεδονίας Οικονομικού Επιμελητηρίου 

Ο θάνατος του ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ,  μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και θλίψη και είναι μια τεράστια απώλεια για την τοπική κοινωνία και αφήνει τεράστιο κενό στην δημόσια ζωή του τόπου μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που φωνές και δράσεις σαν του φίλου ΦΩΤΗ είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ, η απώλεια του μας συγκλόνισε όλους.
Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ,  από τα νεανικά του χρόνια και σε όλη τη διάρκεια της ζωής και της σταδιοδρομίας του δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για τα ιδανικά και τις ιδέες του, πάντα με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάθεση προσφοράς στο κοινό καλό και στην πρόοδο.
Σοβαρός επιστήμονας και ενεργός σε όλες τις αυτοδιοικητικές και συνδικαλιστικές μάχες που χρειάστηκε να δοθούν, αναζητούσε πρακτικές λύσεις με διάθεση συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων.
Η οικογένεια του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του φορέα μας, εκφράζουμε τη θλίψη  και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του και φωνάζουμε πως κάποιος τόσο ξεχωριστός σαν τον ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί.


Συλλυπητήριο μήνυμα από την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας

Ένας αγαπητός συμπολίτης, ένας φίλος, ένας άνθρωπος που στήριζε έμπρακτα τον Πολιτισμό, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Η πόλη μας φτωχότερη από σήμερα! 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας Φώτη Καραβασίλη, από το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Κ.Ε Π.Α. Δήμου Βέροιας. 


Συλλυπητήριο μήνυμα από Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας

Ο δικηγορικός κόσμος, αλλά και η κοινωνία της Ημαθίας θρηνεί σήμερα την απώλεια του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη. 
Ο Φώτης Καραβασίλης υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια σε κάθε βήμα που του επεφύλασσε η ζωή. Από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι το Δικηγορικό Σύλλογο και την ενασχόλησή του με τα κοινά και την πολιτική προέτασσε πάντοτε την κοινωνία, τους πολίτες, τον άνθρωπο.
Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη θλίψη όλων μας για την απώλεια ενός πραγματικού αγωνιστή, ενός σπουδαίου ανθρώπου, ο οποίος είτε με την πραότητα και την ευγένειά του είτε με το χαμόγελό του πάντοτε στεκόταν αρωγός σε κάθε δίκαιο κοινωνικό αγώνα.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ημαθιώτικης γης που θα τον σκεπάζει.


Συλλυπητήριο μήνυμα από Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας

Η διοίκηση και τα μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φίλου και συνεργάτη και μέλους μας Φώτη. 
Ο φίλος μας Φώτης Καραβασιλης υπήρξε καλός συνεργάτης ,θερμό μέλος της Λέσχης μας και αξιοπρεπής άνθρωπος στην κοινωνία της Βέροιας. 
Καλό ταξίδι φίλε Φώτη


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο