Βέροια: Το "στερνό αντίο" στον Φώτη Καραβασίλη (φώτο - βίντεο)


Το "τελευταίο αντίο" είπε η Βέροια το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου 2022 στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5/2022), έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία του στα νοσοκομεία Βέροιας και Παπανικολάου Θεσσαλονίκης. 

Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος συνδεόταν φιλικά με τον εκλιπόντα από την περίοδο που ήταν προϊστάμενος στο Ναό των Αγ. Αναργύρων Βέροιας, αλλά και εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα, ο οποίος λείπει σε εκκλησιαστική αποστολή στην Ρουμανία. Ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος συλλυπήθηκε κατ΄ ιδίαν τους οικείους του εκλιπόντα και μετέφερε παράλληλα τις ευχές του Μητροπολίτη Παντελεήμονα.

Πάνω στο φέρετρο ήταν 4 σημαίες, από τις 4 αγάπες του... Η Ελληνική Σημαία, η σημαία της "Βασίλισσας του Βορρά", του ΠΑΣΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ήταν μια επιθυμία που την είχε εκφράσει σε φίλους του σε ανύποπτο χρόνο και αυτοί το έκαναν πράξη... 

Πολλοί ήταν και οι επικήδειοι που εκφωνήθηκαν, από την αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Σοφία Ζεϊμπέκη, η οποία μίλησε με την θεσμική της ιδιότητα εκ μέρους του Συλλόγου των Δικηγόρων της Ημαθίας, μέχρι συναδέλφους του δικηγόρους από την Ημαθία και πανελλαδικά, αλλά και συντρόφους του από την πολιτική του διαδρομή. 

Το "παρών" έδωσαν και εκατοντάδες κόσμου, που με βουβό πόνο είπαν το στερνό αντίο στον Φώτη Καραβασίλη, με λίγα λουλούδια, ένα κεράκι και ένα τελευταίο χειροκρότημα. 


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο