Κυκλοφόρησε η ψηφιακή εφημερίδα InVeria (φύλλο Κυριακής 26/6/2022)


Οι εκλογές έρχονται σύντομα και πρέπει κάπως να προλάβουμε να ξεκουραστούμε… Για αυτό και η ψηφιακή εφημερίδα InVeria πάει… νωρίς διακοπές, στις αρχές Ιουλίου, να ανασυνταχθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τις ημέρες που έρχονται! 

Έτσι, λοιπόν, το σημερινό φύλλο θα είναι το τελευταίο πριν τις σύντομες διακοπές μας, μόλις για δύο εκδόσεις, αφού στις 17 Ιουλίου θα είμαστε και πάλι μαζί και ας είναι τότε… κατακαλόκαιρο! 

Στα του φύλλου μας, το κύριο άρθρο αφορά την δίκη για το τραγικό ατύχημα του Γιάννη Αβραμίδη, το οποίο παρουσιάζει τα γεγονότα της δίκης. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, καθώς, παρά την πρωτόδικη απόφαση, ασκήθηκε έφεση επί της απόφασης και θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό. 

Στο δεύτερο μεγάλο άρθρο της εφημερίδας γίνεται μια αναλυτική παρουσίαση των έως τώρα δεδομένων, εκτιμήσεων και… πληροφοριών για τις κινήσεις των κομμάτων, ενόψει της επικείμενης (όπως οι περισσότεροι αναμένουν) προκήρυξης των εκλογών. Κάποιες πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας μιλούν για την 17η Ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης εκλογών για τον Σεπτέμβριο. Το καταθέτουμε απλά, χωρίς να το υιοθετούμε!

Κατά τ’ άλλα, υπάρχει πλούσιο υλικό σε ρεπορτάζ, άρθρα, σχόλια, φωτογραφία εβδομάδας (καλοκαιρινή) και το παραμύθι μας. Φυσικά, και η στήλη «ex-Αιρετικά» στην τελευταία σελίδα!
Ραντεβού και πάλι στις 17 Ιουλίου! 

Καλή μας αντάμωση!

Διαβάστε το φύλλο:
 

  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο