Νέο στραβοπάτημα για την Βέροια κόντρα στην Λαμία - Μια τελευταία ευκαιρία της απομένει για την άνοδο


Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Βέροια κόντρα στην Λαμία, στον πρώτο αγώνα για την άνοδο στην SL1, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2022. 

Η Λαμία μπήκε από νωρίς στο σκορ, αλλά η "Βασίλισσα" πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, με πολλές και συνεχόμενες τελικές φάσεις, οι οποίες έφεραν το πολυπόθητο γκολ. Ωστόσο, το γκολ του Πασά στο 78ο δεν αρκούσε, καθώς λίγα λεπτά μετά η Λαμία έβαλε και δεύτερο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. 

Πλέον η ομάδα της Βέροιας εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στον επαναληπτικό ματς το επόμενο Σάββατο (18/6), στο οποίο δυστυχώς πάει βρισκόμενη σε μειονεκτική θέση, τόσο λόγω του σκορ, όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι ισχύει το "μπόνους" του εκτός έδρας γκολ. 

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από το πρώτο μέρος τις προσπάθειες όταν ο Φοφανά μόλις στο 3’ και μετά από την σέντρα του Μπουκουβάλα κάνει κεφαλιά η οποία είναι άουτ.  Οι παίκτες του Δερμιτζάκη συνεχίζουν τις προσπάθειες για να σημειώσουν τέρμα όμως αυτές “ παγώνουν” προσωρινά με το τέρμα του Ντάνι Μπεχαράνο μόλις στο 7’ το οποίο εξετάστηκε και με την χρήση του VAR  που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος.

Στο 20’ η κάθετη πάσα του Κάτσε στον Μούργο δημιουργεί την δεύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Ημαθίας χωρίς αποτέλεσμα. Η απάντηση και η ευκαιρία για το 0-2 ήρθε στο 23’ όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Μπεχαράνο έκανε ένα ανεπιτυχές σουτ.

Οι Βεροιώτες έχοντας πατήσει γκάζια δημιουργούν 3η με την πάσα του Πασά στο 40’ να καταλήγει στην αγκαλιά του πορτιέρο  Σαράνοφ.

Τελειώνοντας το πρώτο μέρος του αγώνα τα σουτ των Μπουκουβάλα και Μούργου καταλήγουν άουτ χωρίς να έρθει η ισοφάριση για την πλευρά της Βέροιας.

Μετά από μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση λόγω προβλήματος του VAR οι «κυανέρυθροι» στο δεύτερο μέρος συνέχισαν τις σημαντικές προσπάθειες στο 48’ με τον Φοφανά ενώ στο 50’ υπήρξε έντονη διαμαρτυρία των παικτών της « Βασίλισσας» στη κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον Δημόπουλο.  Τα επόμενα λεπτά συνεχίζουν με καλές προσπάθειες για την γηπεδούχο ομάδα στο 52’ ύστερα από κόρνερ που δόθηκε στην Βέροια και το εκτέλεσε ο Κάτσε , στο 54’ με το βολέ του Πασά και στο 59’ πάλι ο Κάτσε με σουτ. 

Το ατύχημα του Νούνιες στο 61’ σταματάει για λίγο την ροή του αγώνα με τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας να χάνει τις αισθήσεις του ενώ αμέσως έσπευσαν κοντά του και τα δύο ιατρικά τιμ των ομάδων καθώς και οι ποδοσφαιριστές όπου και τελικά τον βοήθησαν να συνέλθει. 

Η φιλοξενούμενη ομάδα θέλοντας να κάνει το 0-2  δημιουργεί μια ατυχή προσπάθεια με τον Ρόμανιτς. 
Η ευκαιρία που τόσο πολύ έψαχναν οι παίκτες της ομάδας της Ημαθίας ήρθε τελικά στο 77’ με τον Πασά να κάνει το 1-1 που ανετράπη λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Μανούσος με γρήγορη ενέργεια κάνει το τελικό 1-2 κόβοντας με αυτόν τον τρόπο την χαρά των «κυανέρηθρων». Παρόλο που ο διαιτητής έδωσε 6 λεπτά καθυστερήσεων ο Πασάς λίγο πριν την λήξη έχοντας μεγάλη ευκαιρία δεν μπόρεσε να σημειώσει και άλλο τέρμα μένοντας ο αγώνας στο 1-2.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγκάγιεφ (Αμιράλι, Ζεϊνάλοφ)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός, Κάτσε (80’ Οικονόμου), Μούργος (80’ Καπνίδης), Γαβριηλίδης (77’ Μπλέτσας), Φοφανά (67’ Κουατέγκ), Πασάς, Γιακουμάκης.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τσανδάρης (57’ Νούνιεζ), Μανούσος (88’ Προβυδάκης), Ταϊρόν (46’ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (60' Γκέντσογλου).

Ρεπορτάζ αγώνα: Στεφανία Παπαγάλου
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο