Η Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης Καράτε Βίκυ Πανετσίδου στο Δήμαρχο Βέροιας


Την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Καράτε, Βίκυ Πανετσίδου, που κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στο επίσημο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στην Τουρκία (κατηγορία -68κ), υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Η Βίκυ Πανετσίδου πρόσθεσε στην ήδη μεγάλη συλλογή της το 4ο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς έχει στην κατοχή της 1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο μετάλλιο, ενώ παρέμεινε αήττητη Πρωταθλήτρια Ελλάδος και το 2022 κατακτώντας το 12ο μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών, ύστερα από 5 μετάλλια στην κατηγορία των νεανίδων. Επίσης, η αθλήτρια του «Πανημαθιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Βέροιας» πέτυχε να καταλάβει την 4η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο στην Αλγερία.

Στους προημιτελικούς η πρωταθλήτρια του καράτε αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε δύο Ολυμπιονίκες, ενώ ο προπονητής της, κ. Νίκος Πανετσίδης, τόνισε πως η κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου έγινε ύστερα από μία επίπονη περίοδο τραυματισμών που δεν την κράτησε όμως μακριά από τις προπονήσεις.

Ο Δήμαρχος Βέροιας συνεχάρη την αθλήτρια για τη σημαντική διάκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε εκφράζοντας τη χαρά, την υπερηφάνεια και την τιμή της ίδιας προς την πόλη της, την Βέροια. Σημείωσε πως το άθλημα του καράτε αξίζει περαιτέρω αναγνώρισης ώστε περισσότεροι φίλοι του αθλητισμού να κατανοήσουν αυτή τη δεξιότητα στρατηγικής, σκέψης και σωματικής δύναμης.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο