Τα γυρίσματα για το "Κόκκινο Ποτάμι 2" στη Βέροια - Ρεπορτάζ του InVeria.gr εκ... των έσω!


Μία μέρα κράτησαν τα γυρίσματα στην περιοχή της Μπαρμπούτας Βέροιας τα γυρίσματα για τον β' κύκλο της τηλεοπτικής σειράς του OPEN "Το Κόκκινο Ποτάμι", που από το Φθινόπωρο του 2022 θα επανέλθει στο πρόγραμμα του σταθμού. 

Τα γυρίσματα έγιναν την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα (καθώς υπήρχαν και νυχτερινές σκηνές). 

Το "στρατηγείο" της παραγωγής στήθηκε στον 1ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας, όπου ετοιμάζοντας οι ηθοποιοί (κανονικοί και βοηθητικοί), ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο ανηφορικό πλακόστρωτο, από την γέφυρα έως λίγο πριν την πλατεία της εβραϊκής συναγωγής. 

Παρών από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος ήταν ο ίδιος ο σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης και οι συνεργάτες του, ενώ στις γύρω στις 7 σκηνές που γυρίστηκαν εμφανίστηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Αναστασία Παντούση (στον ρόλο της Ιφιγένειας Νικολαΐδη), Όμηρος Πουλάκης (ο οποίος θα κάνει τον ρόλο του Δημοσθένη και θα αποτελεί τον νέο πρωταγωνιστή στο πλευρό της "Ιφιγένειας"), καθώς και ο Κωνσταντίνος Καζάκος (στον ρόλο του γιατρού Μιχάλη Νικολαΐδη), Λάμπρος Κτεναβός (στον... μισητό ρόλο του Οσμάν),  Γιώργος Χαλεπλής (στον ρόλο του Μουτασερίφη Αμισού) κ.α.

Στα γυρίσματα στη Βέροια συμμετείχαν και γύρω στους 50 βοηθητικοί ηθοποιοί (εθελοντική συμμετοχή), η πλειοψηφία τους από τη Βέροια, αλλά και από άλλες περιοχές της Ημαθίας, της Πέλλας κ.α. 

Το InVeria.gr ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή και είχε και... βοηθητική συμμετοχή μέσω του δημοσιογράφου Νίκου Βουδούρη, προκειμένου να βιώσει το όλο θέμα εκ των έσω. 

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες βοηθητικούς ηθοποιούς (κομπάρσους) χάρηκαν τη συμμετοχή, καθώς παρακολουθούσαν την σειρά. Πολλοί δε είχαν και την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους ηθοποιούς της σειράς. 

Για το... κάτι παραπάνω, οι σκηνές που γυρίστηκαν στη Βέροια θα προβληθούν λίγο στο 6ο επεισόδιο και κυρίως στο 11ο - 12ο.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα επρόκειτο να γίνουν μία μέρα νωρίτερα, ωστόσο λόγω της κλοπής του φορτηγού που μετέφερε τον εξοπλισμό των γυρισμάτων καθυστέρησαν μία μέρα. Αν και δεν είχε βρεθεί το όχημα και ο εξοπλισμός την ημέρα των γυρισμάτων, όλα κυλήσαν ομαλά.  

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο