Κ. Βοργιαζίδης: «Απέναντι στις όποιες προκλήσεις η Σοφία μας έμαθε τη σημασία της αγάπης προς τον αθλητισμό»


Δήλωση Δημάρχου Βέροιας για την Σοφία Υφαντίδου: Ένας κύκλος γεμάτος επιτυχίες στα αγωνίσματα στίβου του πεντάθλου και του επτάθλου λαμβάνει τέλος για την πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου, από την πόλη μας, την Βέροια. Η πορεία της σε κάθε προσπάθεια συνοδευόταν με την πρώτη θέση στο βάθρο από το 1999 έως το 2007 ως Πανελληνιονίκης στις μικρές κατηγορίες και από το 2009 έως το 2022 με την κατάκτηση εννέα (9) Χρυσών μεταλλίων, το τελευταίο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων.

Η απόφαση της να ολοκληρώσει με έναν ιδανικό τρόπο την καριέρα στον πρωταθλητισμό μας χαροποιεί, γιατί η αθλητική φωνή της Βέροιας κατάφερε να ακουστεί και πάλι σε όλη την Ελλάδα. Και από την άλλη μας συγκινεί, όταν με πολύ κόπο και ασταμάτητη δουλειά, μαζί με τον επί 26 χρόνια προπονητή κ. Κυριάκο Μηνά, η πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου πέτυχε σημαντικότατες διακρίσεις, πλημμυρίζοντάς μας με υπερηφάνεια.

Με «αποσκευές» την αγάπη για τον τόπο της και την επιμονή στον στόχο της, η Σοφία έρχεται τώρα να μεταλαμπαδεύσει τη «σοφία της» στα νέα παιδιά. Εμείς στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και επιθυμούμε πάντα την αθλητική ανάπτυξη των υποδομών της πόλης μας.

Σοφία, σου εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο φινάλε της καριέρας σου να σε συνοδεύει από εδώ και πέρα και είμαι σίγουρος ότι τα μαθήματα ζωής που δίνεις εσύ, μία εκ των κορυφαίων αθλητριών της Βέροιας και πανελληνίως, θα συνεχιστούν σε όποια θέση κι αν βρεθείς. 

Ο Δήμαρχος Βέροιας
Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο