Μαρκούλης: Η άμμος στην κλεψύδρα τελειώνει


Του Αντώνη Μαρκούλη: "Κατάρρευση της ανάπτυξης το 2022 και το 2023, αναχρονιστικό πληθωρισμό (12% χθες!) και ακρίβεια διαρκείας, προβλέπει η έκθεση του Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Αφήνοντας παράθυρο σε νέες πολιτικές σκληρής λιτότητας!

Την ίδια στιγμή, απαισιοδοξία για την πορεία της οικονομίας και της αγοράς εκφράζουν σε έρευνα του Εμπορικού Επιμελητηρίου 7 στους 10 επαγγελματίες και επιχειρηματίες, αγωνιώντας ακόμη και για το μέλλον τους.

Ακλόνητα στοιχεία και βασανιστική καθημερινότητα των ανθρώπων της αγοράς. Στο 100% έργο Μητσοτάκη. Του χειρότερου ever πρωθυπουργού της χώρας, στη δυσκολότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Ενός τυχοδιώκτη της πολιτικής, που εξακολουθεί να στηρίζει την παραμονή στη θέση του, στα πάντα πρόθυμα δεκανίκια των φιλικών του μέσων ενημέρωσης και ενός εξαιρετικά διαβρωμένου συστήματος εξουσίας.

“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλον τον καιρό” είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν. Κι αυτό ισχύει στην Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο ΝΑΤΟ, ακόμη και στο Κογκρέσο. Η άμμος στην κλεψύδρα της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη τελειώνει. Και είναι καλοκαιρινή."

Αντώνης Μαρκούλης
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο