Το "Ωδείο Ναούσης" στην Αρχαία Ολυμπία


Προσκεκλημένη από την Μικτή χορωδία Πύργου, η χορωδία και η μαντολινάτα του Μουσικού Σωματείου "Ωδείο Ναούσης" συμμετείχε στο φεστιβάλ χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο ιστορίας των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία.

Νωρίτερα, στo πλαίσιo της αποστολής οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στο αρχαιολογικό μουσείο και χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Στο τέλος της επίσκεψης στο περιστύλιο του αρχαιολογικού χώρου, ερμήνευσαν τιμητικά ένα τραγούδι.


Η εμφάνιση του "Ωδείου Ναούσης" στο χορωδιακό φεστιβάλ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τους παρευρισκομένους και τους χορωδούς - μουσικούς των υπόλοιπων χορωδιών που λάμβαναν μέρος στην εκδήλωση.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Ο πρόεδρος του σωματείου, Κώστας Λούκας, του απένειμε δώρα και ενθύμια από τη Νάουσα. Ενώ ο πρώην δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός ενθυμήθηκε την διαχρονική φιλία που τους συνδέει. Ανταπαντώντας ο συνθέτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη μας και την ένθερμη φιλοξενία των Ναουσαίων.


Στο πέρας του φεστιβάλ, ο Ηλίας Ανδριόπουλος κάλεσε τον μαέστρο του "Ωδείου Ναούσης" Δημήτρη Παρόλα, εκφράζοντάς του θερμά συγχαρητήρια για το έργο που επιτελεί και αναγνωρίζοντας το υψηλό μουσικό και ποιοτικό επίπεδο της χορωδίας και μαντολινάτας. Παράλληλα εκδήλωσε την επιθυμία του να υποστηρίξει περαιτέρω το Μουσικό Σωματείο "Ωδείο Ναούσης".
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο