Ο Απ. Βεσυρόπουλος στην ΕΚΕ για τις τιμές και την απορρόφηση των συμπύρηνων - Τι προέκυψε από την συνάντηση


ΔΤ από υφυπουργό Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο: Μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.) με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, κ. Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη, του Προέδρου της Ε.Κ.Ε. κ. Κώστα Αποστόλου και του Αντιπροέδρου της ΕΘΕΑΣ, κ. Χρήστου Γιαννακάκη με θέμα την διαχείριση του συμπύρηνου ροδακίνου. 

Ο Υφυπουργός Οικονομικών εξέφρασε την ανησυχία του για την εμφανιζόμενη προβληματική απορρόφηση καθώς και για το επίπεδο της τιμής της πρώτης ύλης. Από τη συνάντηση προέκυψε ότι παρά τα υπάρχοντα προβλήματα (από την έλλειψη εργατικού δυναμικού) η Βιομηχανία θα απορροφήσει το σύνολο της διαθέσιμης ποσότητας σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.  

Ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Ε. υποστήριξε την τιμή που εξαγγέλθηκε με δήλωση του την 20/12/21 για 0,33-0,35€ ανά κιλό. 

Ο Υφυπουργός Οικονομικών ζήτησε να τηρηθεί από τις Βιομηχανίες η ανακοινωθείσα τιμή της Ε.Κ.Ε. των 0,33-0,35€ ανά κιλό και να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα των εργοστασίων για την απορρόφηση του συνόλου της ποσότητας των ροδακίνων.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο