Βέροια: Συγκλονίζει ο επιχειρηματίας - θύμα ληστείας έξω από την Τράπεζα Πειραιώς - "Με χτυπούσαν και ο κόσμος κοίταζε" (βίντεο)


Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή που κάνει ο επιχειρηματίας υγρών καυσίμων που έπεσε θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι έξω από το κατάστημα τράπεζας στη Βέροια.

Όπως λέει, στην αρχή του επιτέθηκε ένας, ο οποίος τον γρονθοκόπησε, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να του αποσπάσει τη τσάντα που κρατούσε, βγήκε από το αυτοκίνητο και δεύτερος κακοποιός και του επιτέθηκαν και οι δυο.

Η πάλη διήρκησε μερικά λεπτά και μάλιστα για να μπορέσουν να του αποσπάσουν τη τσάντα, τον έσυραν με το αυτοκίνητο αρκετά μέτρα από το σημείο.

Όλα αυτά συνέβαιναν κάτω από τα βλέμματα παρισταμένων αλλά και διερχομένων οι οποίοι παρακολουθούσαν το συμβάν και μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, πέρα από κάποιες φωνές, ουδείς προσέτρεξε σε βοήθεια μέχρι που οι ληστές αφού χτύπησαν άγρια και κατόρθωσαν να αποσπάσουν τελικά την τσάντα από τα χέρια του επιχειρηματία, μπήκαν στο αυτοκίνητο, και τράπηκαν σε φυγή.


Πηγή: verianet.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο