Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022


Τακτική συνεδρίαση, με 15 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βέροιας.

Αναλυτικά τα θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Θέση του Δ.Σ. επί των αιτημάτων υγειονομικών υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 58/2022 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δ.Βέροιας, περί έγκρισης του κανονισμού λειτουργίας πληροφοριακών συστημάτων και Τ.Π.Ε.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 217/2022 απόφασης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας, για την αντικατάσταση μέλους της επιτροπής της παρ. 3 του άρθρου 5 του ν.1069/1980
ΘΕΜΑ 4ο: Αποδοχή ή μη εξόφλησης των οφειλών και προσαυξήσεων του α) Συνδέσμου Καθαριότητας Μελίκης και Περιοχής και β) πρώην Δήμου Δοβρά από τον Δήμο Βέροιας.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση ή μη α) ανάκλησης της υπ’ αριθ. 67/2021 απόφαση του Δ.Σ., β) τροποποίησης της υπ’ αριθ. 26/2012 απόφασης του Δ.Σ. και γ) δωρεάν παραχώρησης της χρήσης χώρων του κτιρίου με την ονομασία ΟΛΓΑΝΟΣ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης του υπ’ αριθ. 2367 αγροτεμαχίου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας. 
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ή μη έκδοσης ανακοίνωσης για την πρόσληψη προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δ/νσης Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας.
ΘΕΜΑ 8ο: Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής ταμιευτήρα οικισμού Χαράδρας Δήμου Βέροιας»
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση ή μη προγράμματος εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας.
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση ή μη παράτασης του χρόνου υλοτομίας της συστάδας 11β του δημοτικού δάσους Καστανιάς.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ή μη κοπής δέντρων εντός και πέριξ του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου και μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας στον Δήμο Στροβόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας, στα πλαίσια των εγκαινίων του Μουσείου Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού
ΘΕΜΑ 13ο: Επί αιτήματος της Οργανωτικής Επιτροπής 5ου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Δήμου Βέροιας  για την παραχώρηση χρήσης δημοτικών χώρων.
ΘΕΜΑ 14ο: Επί αιτήματος του αθλητικού σωματείου «OFF ROAD TEAM»  για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Ελιάς.
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων ιατροδικαστικής εξέτασης, κηδείας και ταφής οικονομικά αδύναμου δημότη
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο