Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας (18-30/8)


Από τη Μητρόπολη Βέροιας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, από την Πέμπτη 18 έως την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με την ευκαιρία της εορτής του πολιούχου της ηρωικής πόλεως, Οσίου Θεοφάνους του Θαυματουργού. Στη συνέχεια θα προεξάρχει στην πάνδημη Ιερά Λιτανεία.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Οι επτά λόγοι της Υπεραγίας Θεοτόκου» (Β΄ μέρος) μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με την ευκαιρία της εορτής του πολιούχου της ηρωικής πόλεως,  Οσίου Θεοφάνους του Θαυματουργού.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο και θα τελέσει το καθιερωμένο κτητορικό μνημόσυνο.

Tη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Ναούσης θα παραστεί στη μουσική συναυλία για τον προστάτη και πολιούχο της πόλεως, Όσιο Θεοφάνη τον Θαυματουργό. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού Κέρκυρας και η Φιλαρμονική Εταιρία Νάουσας.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή «Πριόνια» στο Άνω Σέλι με την ευκαιρία της αποδόσεως της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Εννιάμερα της Παναγίας).

Την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου θα συμμετάσχει στην Προσκυνηματική Εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως μας στους Αγίους Τόπους.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τρίτη 30 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξάνδρειας και θα τελέσει μνημόσυνο για τον μακαριστό κατά σάρκα αδελφό του, Μητροπολίτη Σταυροπηγίου κυρό Αλέξανδρο.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο