«Ο Δήμος Βέροιας δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με πράξεις» - Ο Κ. Βοργιαζίδης στα εγκαίνια των νέων γραφείων της «ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από Δ. Βέροιας:

Στα εγκαίνια του νέου χώρου που στεγάζει τα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Ημαθίας «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» είχε την τιμή να παραβρεθεί ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης της Υφυπουργού Υγείας και του Υφυπουργού Οικονομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του «Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ», η Πρόεδρος κα Καρατζιούλα ευχαρίστησε τον Δήμο Βέροιας και τον Δήμαρχο, κ. Κων/νο Βοργιαζίδη, για την υποστήριξη και την αρωγή, με την παραχώρηση δημοτικού κτιρίου εδώ και 20 χρόνια, το οποίο στέγασε την υπηρεσία από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι σήμερα. 


Παράλληλα, ως Πρόεδρος του ΚοιΣΠΕ Ημαθίας «ΔΕΣΜΟΣ», και με αφορμή χρηματοδότηση που ήδη έχει ξεκινήσει από το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση του έργου των ΚοιΣΠΕ (Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί), η κα Καρατζιούλα σημείωσε τη συμβολή του Δήμου Βέροιας στη διαδικασία επανένταξης ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, καθώς όλα τα κυλικεία των ΚΕΠΑ Βέροιας έχουν παραχωρηθεί προς εργασία σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όπως τόνισε, ο «Δεσμός» ανέλαβε τη λειτουργία του κυλικείου του Χώρου Τεχνών Βέροιας, του κυλικείου στο θερινό Θέατρο Άλσος Παπάγου ‘Μελίνα Μερκούρη’ και του κυλικείου της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας, στο πλαίσιο της κοινωνικό-οικονομικής ενσωμάτωσης και επαγγελματικής ένταξης ατόμων. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο