Ε.Κ.Βέροιας: Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα - «Εργασιακά Δικαιώματα και Υποχρεώσεις» (24/10)


Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας διοργανώνουν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ. εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, με θέμα 

«Εργασιακά Δικαιώματα και Υποχρεώσεις»
(Πολυχώρος Ελιάς, Πάρκο Ελιάς Βέροια)

Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκυρη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων από εξειδικευμένο νομικό συνεργάτη του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε., σε θέματα εργατικού δικαίου όπως έχουν διαμορφωθεί με βάση τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις: Συμβάσεις Εξαρτημένης Εργασίας αορίστου / ορισμένου χρόνου, Ατομικές Συμβάσεις Εργασίας, Χρόνος Εργασίας, Μεταβολή των Όρων Εργασίας / Δικαιώματα εργαζομένων, Ρυθμίσεις για την Παρενόχληση και Βία στην Εργασία, Ρυθμίσεις για σύγχρονες μορφές εργασίας / τηλεργασία, Ψηφιακή κάρτα Ανεργίας, Υγιεινή και ασφάλεια.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:
Στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59132, Βέροια, τηλ.: 23310 75673 & 23310 24424, e-mail: centralmacedonia@reg.inegsee.gr,  Site: www.inegsee.gr, πρόσωπα επικοινωνίας: Μπαρμπαρούση Στέλλα, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία, Δημητριάδου Θωμαή,  ΚΑΙ
Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, Ελευθερίας 10, Βέροια, τηλ. 23310 24730, e-mail: ergatikokentroveroias@gmail.com, Πρόσωπα επικοινωνίας: Βαλδήρ Ιωάννα, Παπαδοπούλου Κική.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

ΕΣΠΑ - "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" https://empedu.gov.gr
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».
(Δελτίο Τύπου)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο