"Ανάσα" για την Βέροια - Νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου!

(Από kerkidasport.gr) Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SL2 επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Πόντου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα!

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της «Βασίλισσας», η οποία χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ήταν ανώτερη μέσα στο γήπεδο και δίκαια έφτασε στη νίκη, με τέρματα που πέτυχαν στο φινάλε του αγώνα οι Μπουόλι και Ελευθεριάδης.

Οι Βεροιώτες ξεκίνησαν «φορτσάτοι» τον αγώνα και μόλις στο 2’ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Απόλλωνα, έπειτα από γύρισμα του Ντουμάνη από δεξιά, όμως η κα Τσιοφλίκη έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο επόμενο λεπτό, μεγάλη ευκαιρία για την «Βασίλισσα» όταν μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Μπελεβώνης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας! Στο 12’ διαδοχικά σουτ των Φασίδη και Μπουκουβάλα δεν βρήκαν στόχο.

Μετά το 15λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως τον ρυθμό και στο 19’ είχαν την πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ, με τον Μουμίν να βγάζει από αριστερά επικίνδυνη συρτή σέντρα και τους αμυντικούς της «Βασίλισσας» να διώχνουν σε κόρνερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους οι «κυανέρυθροι» έγιναν και πάλι πιεστικοί και στο 35’ το σουτ του Μπλέτσα έξω από την περιοχή, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Πίτκα, ενώ στο επόμενο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Απόλλωνα, ο Μασούρας έπιασε το γυριστό σουτ αλλά ο Ντιαλόσι έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος!

Στο 39’ ο Πίτκας έδιωξε με γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φασίδη, με το 0-0 να παραμένει έως το τελικό σφύριγμα της κας Τσιοφλίκη για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός, με τους Βεροιώτες να έχουν την κατοχή και να ψάχνουν το γκολ.

Στο 56’ ο Ντουμάνης έβγαλε επικίνδυνη σέντρα αλλά έδιωξε ο Καλογέρης, ενώ τρία λεπτά αργότερα «απάντησαν» οι φιλοξενούμενοι με το διαγώνιο σουτ του Καλογέρη λίγο μέσα από την περιοχή και από θέση δεξιά, να αποκρούεται σωτήρια από τον Βενετικίδη.

Από εκεί και πέρα και για ένα 20λεπτο δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία στο ματς, όμως μετά το 80’ το ματς «άναψε» και πάλι, με τον Αραβίδη στο 84’ να πιάνει ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και τον Βενετικίδη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 86’ τους Βεροιώτες να ανοίγουν το σκορ με όμορφη κεφαλιά του Μπουόλι, έπειτα από σέντρα του Μουχάλη από δεξιά, δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του!

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελευθεριάδης, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή!

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Λαρισαία Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους συντοπίτες της, Μάνο και Δεδικούση.

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Μπουκουβάλας, Ντουμάνης (73’ Μουχάλης), Στίκας (64’ Περδίκης), Κολλαράς, Μασούρας, Μπλέτσας, Γιουκούδης (73’ Ιωάννου), Μπελεβώνης (64’ Ελευθεριάδης), Φασίδης, Μπουόλι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (83’ Αραβίδης), Νασέρ, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι, Λάμπρης, Εσαλό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο