Άξιες/οι σεβασμού! (editorial εφημερίδας "InVeria")

Στο προηγούμενο φύλλο έγραφα για το «φλουρί», με αφορμή τις πάμπολλες εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας και χορούς. Αλλά αυτές οι εκδηλώσεις μου φέρνουν πάντα στο νου και κάτι άλλο, τους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτούς τους συλλόγους, σωματεία, φορείς. 

Είναι πολύ σημαντικό στην ζωή να μπορείς να ξεφύγεις από την δύνη της καθημερινότητας και του μικρόκοσμού σου, διότι αυτή η συνεχής περιδίνηση στο τέλος θα σου λειάνει κάθε όμορφη καμπή του χαρακτήρα σου, που αποτελεί στην ουσία την ίδια την προσωπικότητά σου, διαμορφώνει την μοναδική «ταυτότητά» σου. 

Για αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω ανθρώπους δραστήριους, σε πολιτιστικούς συλλόγους, σε θεατρικές ομάδες (που ανθίζουν στην περιοχή μας), σε μουσικά σχήματα, σε αθλητικές ομάδες, σε σωματεία που ασχολούνται με την ιστορία, την λαογραφία κοκ.  

Άλλωστε, ο παραγόμενος «πλούτος» από αυτές τις μικρές… οάσεις συλλογικής δράσης είναι τόσο σπουδαίος που θα πρέπει να είσαι τυφλός να μην τον δεις με γυμνό μάτι. 

Σε αυτούς τους ανθρώπους, λοιπόν, αξίζει όχι μόνο σεβασμός, αλλά και αμέριστη βοήθεια από κάθε φορέα της Πολιτείας. Δήμους, Περιφέρεια, Κεντρική Διοίκηση. Μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και ιδιοτελείς συμπεριφορές. 

Καλώς ήρθατε στο 43ο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας “InVeria”. Από αυτό το φύλλο, με χαρά εγκαινιάζουμε τη νέα μας συνεργασία με τον χειρουργό ουρολόγο – ανδρολόγο κ. Σωτήριο Κούκο, ο οποίος θα αρθρογραφεί για ενδιαφέροντα θέματα της ειδικότητάς του. 

Καλή σας ανάγνωση!

(editorial της ψηφιακής εφημερίδας "InVeria" - Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2022, φύλλο 43)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο