Εκπαίδευση Α’ Βοηθειών στο 1ο ΕΚ Βέροιας

ΔΤ: Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας.

Είναι η δεύτερη που πραγματοποιείται το 2023 μετά την εκπαίδευση μελών του δικηγορικού συλλόγου και μελών του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Βέροιας. Η εκπαίδευση διήρκεσε από τις 09:00 μέχρι τις 15:30. Συμμετείχαν ως εκπαιδευόμενοι 32 μαθητές και μαθήτριες του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας οι οποίοι απέκτησαν την γνώση και την αυτοπεποίθηση ώστε αν ποτέ χρειαστεί να μπορούν με τα δυο τους χέρια να σώσουν μια ζωή. 

Εκπαιδευτές ήταν εθελοντές της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) καθώς και μέλη της ομάδας Α’ Βοηθειών του 1ου ΕΚ Βέροιας που έχουν πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτές του European Resuscitation Council (ERC). Στο τέλος της εκπαίδευσης έγινε η απονομή των πιστοποιητικών του ERC στους εκπαιδευόμενους.

Αξίζουν ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους εθελοντές της ΕΕΕΠΦ και τα μέλη της ομάδας Α’ βοηθειών του Εργαστηριακού Κέντρου που σαν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες στην υπηρεσία του ανθρώπου. 

Η δραστηριότητα ήταν ενταγμένη σε σειρά εκπαιδεύσεων που περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου του ΕΚ και τον σχεδιασμό της Ομάδας Α’ Βοηθειών για εξωστρέφεια και διάχυση καλών πρακτικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο