ex-Αιρετικά: Να βρείτε κάποιον να σας κοιτά όπως ο Γιανναβαρτζής τον Τζίτζι!

🚨Ήταν σίγουρα ένα χαρμόσυνο γεγονός για την Ημαθία η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του νέου Διοικητηρίου στη Βέροια, την περασμένη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023…

🚩 Και ελπίζουμε στο ίδιο χαρμόσυνο κλίμα να γίνει η θεμελίωση, αλλά – κυρίως – η ολοκλήρωση!

🚩 Μη με πείτε γρουσούζη, ούτε να σας χαλάσω και την «ωραία ατμόσφαιρα», αλλά επειδή… καήκαμε από αρχές χωρίς τέλος, απλά κάνουμε την ευχή να μην είναι μια τέτοια περίπτωση!

🚨 Από την άλλη, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας στη Βέροια έδωσε την ευκαιρία τόσο στον Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και στον Κώστα Καλαϊτζίδη να δείξουν (και να… υποδείξουν) πως πρέπει να φέρονται οι αιρετοί! 

🚩 Κάλεσαν όλους τους εν ενεργεία και πρώην αιρετούς στην αντιπεριφέρεια – Νομαρχία Ημαθίας, όλους τους πρώην Δημάρχους Βέροιας, τους Δημάρχους Νάουσας και Αλεξάνδρειας, κάλεσαν και τους τοπικούς φορείς και έστειλαν εν πάση περιπτώσει το μήνυμα ότι δεν ήθελαν να «καπελώσουν» τις προσπάθειες. 

🚩 Αναπόφευκτοι οι συνειρμοί με πρόσφατα εγκαίνια! 

🚨 Η… grande αυτή εκδήλωση έδωσε βεβαίως και πολλές ευκαιρίες για «παραπολιτικά» σχόλια! 

🚩 Για παράδειγμα, μας δόθηκε η δυνατότητα να φωτογραφήσουμε δίπλα – δίπλα δύο υποψηφίους δημάρχους Βέροιας (μέχρι νεοτέρας απόφασης τέλος πάντων), τον Παύλο Παυλίδη και Μιχάλη Χαλκίδη.

🚩Αλλά και τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Θεόφιλο Κορωνά, που συνομιλούσε με τη Νίκη Καρατζιούλα (ψυχή της διοργάνωσης) και τον Απόστολο Μούρτη, πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας. 

🚩 Κυρίως, όμως, γιατί μας χάρισε την μοναδική φωτογραφία του Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Σταύρο Γιανναβαρτζή, πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Ημαθίας (πρώην ΝΟΔΕ, ντε)! Ευχόμαστε να βρείτε και εσείς κάποιον σαν τον… Σταύρο! 

🚨 Δυστυχώς, έμαθα πως το... καλύτερο σκηνικό έγινε στο καφέ του ξενοδοχείου, όπου λίγο έλειψε να έχουμε κλωτσομπουνίδια κανονικά!

🚩 Εμπλεκόμενοι, όπως μου είπαν, δύο στελέχη με ξεχωριστό  ρόλο στην τοπική ΝΔ, ένας πρώην και ένας νυν! 

🚨 Παραπάνω στα... οικογενειακά τους δεν μπλέκομαι, προς το παρόν τουλάχιστον!

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria", Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, φύλλο 43)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο