Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας του "Εν Σώματι Υγιεί"

ΔΤ: Η Κοπή της Βασιλόπιτας για το 2023, μετά από απουσία δύο ετών λόγω πανδημίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Ισόγειο χώρο της "Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών", όπου στεγάζεται το Καφέ Foyer, που ανήκει στον ΚοιΣΠΕ "ΔΕΣΜΟΣ". Η επιλογή του χώρου μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού  ο ΚοιΣΠΕ “ΔΕΣΜΟΣ” είναι ένας συνεταιρισμός, με κοινωνικό χαρακτήρα, με σκοπό να συμβάλλει στην αποκατάσταση ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από Αθλητές με Αναπηρία από όλη την Ημαθία και την Πέλλα, γονείς, συνεργάτες, προπονητές, εθελοντές και φίλους του "Εν Σώματι Υγιεί" και παρών σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο (φωτ. 2), καθώς και εκπροσώπους της τοπικής αρχής, η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον ιδρυτή του σωματείου και Τεχνικό Διευθυντή κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο και με την προβολή με την ανασκόπηση των αγωνιστικών και λοιπών δράσεων του "Εν Σώματι Υγιεί" κατά το έτος 2022. 

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας, Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς ευλόγησε κι έκοψε τη Βασιλόπιτα. Παράλληλα σε όλους μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια. Τα φλουριά έπεσαν στον αθλητή Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη, που πήρε δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών  και στον διαιτολόγο Αθανάσιος Τόπη που πήρε δωροεπιταγή απο βιβλιοπωλείο της πόλης. Στους τυχερούς προσέφερε το βιβλίο της με τίτλο "Βλέμμα Χαμηλά" η συγγραφέας από τη Νάουσα Νίκη Κελεσίδου, η οποία, παράλληλα με την κοπή βασιλόπιτας, προλόγισε το βιβλίο της και προσέφερε έσοδα από τις πωλήσεις του ως οικονομική ενίσχυση στο σωματείο μας. 

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του "Εν Σώματι Υγιει" κ. Γούσια Ευαγγελία, και ο εκπρόσωπος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες κ. Φασιάς Στέφανος.

Αναμνηστικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στους αθλητές Νικόλαο-Ραφαήλ Ντίσιο και Αφροδίτη Ζαφειρίου και τον προπονητή τους Φερφέλη Κωνσταντίνο, από τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας κ. Δέλλα Αθανάσιο, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης εισόδου τους στην Εθνική Ομάδα Στίβου ΑμεΑ 2023. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους προαναφερθέντες και ο Βουλευτής Ημαθίας Αναστάσιος Μπαρτζώκας, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Συρμούλα Τζήμα και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης κ.α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο