Κοπή βασιλόπιτας στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας - Πρόσκληση σε Γ.Σ.

ΔΤ από ΣΟΦΨΥ Ημαθίας: Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 11.00΄ το πρωί, ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας έκοψε τη βασιλόπιτά του για το 2023.

Μέλη, συνεργάτες και φίλοι του Συλλόγου, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, συναντήθηκαν με την ευκαιρία αυτή και συζήτησαν  για διάφορα θέματα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σαλιάγκας, αφού ευχήθηκε στους συμμετέχοντες για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε σύντομα για τις δυσκολίες των τελευταίων τριών χρόνων λόγω κορονοϊού, τις προσπάθειες του Κέντρου Υποστήριξης για τη στήριξη των ληπτών και των οικογενειών - φροντιστών τους, τον μεγάλο αριθμό των ωφελούμενων του Κέντρου που ξεπέρασε τους 200 και οι προσπάθειες για τη συνέχιση της λειτουργίας του μέσα από το νέο ΕΣΠΑ και με περισσότερες δυνατότητες. Ολα αυτά, όπως είπε, θα συζητηθούν αναλυτικά στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00΄π.μ. στον όροφο της πιτσαρίας "PAPAGALO".

Στη συνέχεια έκοψε τη βασιλόπιτα και το τυχερό φλουρί έτυχε στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ το ατομικό φλουρί έτυχε ο λογιστής του Συλλόγου Γιάννης Σαββίδης και το δώρο ήταν ένα υπέρδιπλο πάπλωμα.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας

Συγκαλεί

τα  μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10.30΄π.μ. στον όροφο της πιτσαρίας «PAPAGALO» στη Βέροια.
  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
Παρουσίαση πεπραγμένων του Δ.Σ. για την περίοδο 2019-2022, συζήτηση και έγκρισή τους.
Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού έτους 2022, συζήτηση και έγκρισή του. 
Παρουσίαση Εκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής, συζήτηση και έγκρισή της.
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Διενέργεια εκλογών για ανάδειξη Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Συλλόγου σε ΠΟΣΟΨΥ και ΕΣΑΜΕΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι για υποψηφιότητα στα όργανα του Συλλόγου μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις υποψηφιότητάς τους μέχρι και τις 08/2/2023 στα γραφεία του Συλλόγου ή στο email του.
 
Παρακαλούμε για την οικονομική τακτοποίηση των μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 19/2/2023, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο και με την ίδια ημερήσια διάταξη.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                    Η Γεν. Γραμματέας
Γιώργος  Σαλιάγκας                   Μαρία Ντέντου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο