«Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε η ΒΕΡΟΙΑ στο Αλκαζάρ! Ήττα με 0-1 από την ΑΕΛ

(Από kerkidasport.gr)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας από την τοπική ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SL2.

Η «Βασίλισσα», στο ντεμπούτο του Σπύρου Μπαξεβάνου στον πάγκο της, παρουσιάστηκε διπρόσωπη στο ματς, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν νωθρή με πολλά λάθη, ενώ στην επανάληψη βελτιώθηκε, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με βασικές απουσίες των Μαραγκού (ίωση), Φασίδη (τιμωρημένος) και Παπαχρήστου, Ορφανίδη (τραυματίες) έπαιξε η ΒΕΡΟΙΑ. Πρώτη παρουσία και για τους νεοαποκτηθέντες Κολλαρά, Ελευθεριάδη και Γιουκούδη, οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την «Βασίλισσα».

Η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε το ματς προσέχοντας περισσότερο τα νώτα της, με τον Μπελεβώνη στο 2’ να έχει ένα καλό σουτ που δεν ανησύχησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Μετά το τέταρτο η ΑΕΛ αύξησε κάπως την πίεσή της προς τα Βεροιώτικα καρέ και στο 25’ κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, στην πρώτη της ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία στο ματς! Ήταν ο Πεντρόζο που έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή της «Βασίλισσας», ο οποίος έπιασε ένα συρτό σουτ που κατέληξε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Βενετικίδη, γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους!

Μετά το γκολ οι Λαρισαίοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Βενετικίδη, με τους Βεροιώτες από την πλευρά τους να προσπαθούν αλλά να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 40’ μια καλή στιγμή για την «Βασίλισσα» όταν μετά από φάουλ - γέμισμα του Μπουκουβάλα, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΛ, όμως δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν οι Βεροιώτες, ενώ στο 45’ ο Βενετικίδης πρόλαβε με έξοδο τον Κούστα που γινόταν επικίνδυνος και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης συνεχίστηκε η ίδια εικόνα, με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή, όμως σταδιακά οι «κυανέρυθροι» πάτησαν καλύτερα μπάλα στο χώρο του κέντρου και ισορρόπησαν το ματς.

Μάλιστα, στο 60’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τον Κολλαρά από κοντά να μη μπορεί να βρει καλά τη μπάλα και να τη στέλνει άουτ, έπειτα από φάουλ – γέμισμα του Ελευθεριάδη!

Στο 64’ ο Αντράντα έκλεψε τη μπάλα και σούταρε χλιαρά από το ύψος της περιοχής, με τον Βενετικίδη να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ στην κίνηση του Ελευθεριάδη από καλή θέση, έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων!

Στο 75’ ο Νίνο από πλάγια θέση σούταρε άουτ, μετά από λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τον Βενετικίδη, ενώ στο 78’ η «Βασίλισσα» άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Μπελεβώνης με ωραία προσπάθεια μπήκε από αριστερά στην περιοχή της ΑΕΛ και σούταρε δυνατά, όμως ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε δύσκολα!

Στο 83’ η ομάδα της Λάρισας είχε μια πολύ καλή στιγμή, με το σουτ του Μιλτιάδη από καλή θέση να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια μεγάλη ευκαιρία, με το 1-0 να μένει έως το τέλος.

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Σακκάς (Θεσσαλίας)

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ουατάρα, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Αντράντα (71’ Νίνο), Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου (86’ Τσουμάνης), Κούστα (71’ Μιλτιάδης), Πεντρόζο, Μαυριάς (59’ Νικολιάς).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Στίκας, Περδίκης (79’ Ισαακίδης), Κολλαράς, Μπλέτσας (55’ Ελευθεριάδης), Μασούρας, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Ιωάννου (46’ Γιουκούδης), Μπουόλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο