Θετικότατη αποδοχή από την υφυπουργό Τουρισμού των προτάσεων Μπαρτζώκα για τον τουρισμό στην Ημαθία

ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα: Τις προτάσεις του για την τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας έθεσε ο Τάσος Μπαρτζώκας, σε μια πολύ ουσιαστική και επωφελή για το Νομό, συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Σ. Ζαχαράκη.

Ο Βουλευτής διερεύνησε με την Υφυπουργό τους τρόπους υλοποίησης της πρότασής του, για τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία θα λειτουργεί ως πλήρης ηλεκτρονικός οδηγός και ενισχυτής,  όλων των τουριστικών, πολιτιστικών, εμπορικών και ψυχαγωγικών πληροφοριών για την Ημαθία (όπως πρόσφατα έθεσε στο δημόσιο διάλογο).

Καταθέτοντας τα επιχειρήματά του στην Υφυπουργό για την προστιθέμενη αξία της εφαρμογής, ως προς την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος, αλλά και στη δημιουργία μιας νέας ταυτότητας, η κ. Ζαχαράκη έδειξε τον ενθουσιασμό της, τόσο για την πρωτοτυπία όσο και για την ευκολία, ως προς την υλοποίηση του εγχειρήματος. Μάλιστα, ο Βουλευτής και η Υφυπουργός κατέστρωσαν από κοινού ένα χρονοδιάγραμμα με τις ενέργειες, που απαιτούνται, ενώ παράλληλα η κ. Ζαχαράκη δεσμεύτηκε για την ενεργή στήριξή της, σε όλα τα στάδια.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επανέφερε την πρότασή του, για την πραγματοποίηση ενός Συνεδρίου Οινοτουρισμού στην Ημαθία, επισημαίνοντας στην Υφυπουργό ότι «η Ημαθία πρωτοστατεί στην οινοποίηση, καθώς υπάρχουν περισσότερα από 22 οινοποιεία, που εξάγουν σε περισσότερες από 45 χώρες. Μέσω των οινικών προϊόντων της ημαθιώτικης γης, η Ελλάδα ακούγεται σε όλον τον κόσμο!».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον προγραμματισμό κοινής συνάντησης του Βουλευτή, της Υφυπουργού και φορέων του τουριστικού κλάδου της Ημαθίας, το αμέσως προσεχές διάστημα, ώστε να μπει στις «ράγες» το εγχείρημα και να υλοποιηθεί το συντομότερο, για μια νέα, σύγχρονη προοπτική της Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο