Άμεση λύση στην γέφυρα "Κρασοπούλι" δίνουν Μπαρτζώκας και στρατηγός Φλώρος

 

ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα: Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, κανόνισε ο Τάσος Μπαρτζώκας την άμεση αποστολή κλιμακίου ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ για τη δημιουργία προσωρινής  γέφυρας επί του ρέματος «Κρασοπούλι», στην οδό που συνδέει την επαρχιακή οδό Παλαιού Προδρόμου - Μελίκης.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έδειξε για ακόμα μια φορά τα γρήγορα αντανακλαστικά του, επιτυγχάνοντας την  άμεση δράση του Στρατού, παρακάμπτοντας την γραφειοκρατία και τονίζοντας ότι απαιτείται η γρήγορη επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων για την εξυπηρέτηση τόσο των αγροτών όσο και των διερχόμενων πολιτών.

Από τη μεριά του, ο Αρχηγός του Στρατού, κ. Κων/νος Φλώρος, δεσμεύθηκε ότι θα συντονίσει τις διαδικασίες για την κατασκευή της γέφυρας, επικοινωνώντας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα αρμόδια όργανα, προκειμένου να  αποκατασταθεί  το ταχύτερο δυνατόν η κυκλοφορία και η διέλευση επιβατικών και εμπορικών οχημάτων.

Με την παρέμβαση του Βουλευτή επισπεύδονται όλες οι ενέργειες και ευθυγραμμίζονται οι διαδικασίες, προς όφελος των πολιτών και κυρίως των αγροτών, οι οποίοι επιβαρύνονται υπέρμετρα από την κατάρρευση της γέφυρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο