Ιδιωτικό χρέος... Μια βραδυφλεγής βόμβα (του Πέτρου Τσαπαρόπουλου)


Άρθρο, του Π. Τσαπαρόπουλου:

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους  (κόκκινα δάνεια και ευάλωτους δανειολήπτες, προστασία α΄ κατοικίας και επαγγελματικής στέγης ),παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι η ρύθμιση ιδιωτικού χρέους είναι ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

Σήμερα το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος ξεπερνούν τα 700 δις. Αν η κρίση της προηγούμενης δεκαετίας ήταν αποτέλεσμα του δημόσιου χρέους της χώρας, που αντανακλούσε την αδυναμία της παραγωγικής βάσης, σήμερα η αύξηση του ιδιωτικού χρέους οδηγεί στην στασιμότητα της οικονομικής δραστηριότητας που τροφοδοτεί το δημόσιο χρέος.

Αν δεν παρθούν άμεσα και αποφασιστικά μέτρα, αν δεν γίνουν παρεμβάσεις με διαφάνεια και αν δεν αντιμετωπιστεί το θέμα της παραγωγικής ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της χώρας σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι στις ορέξεις των αγορών και θα ζήσουμε ξανά συνθήκες ακραίας λιτότητας.

Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το πρώτο νομοθέτημα της προοδευτικής διακυβέρνησης να έχει στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας, την βιώσιμη ανάπτυξη, την στήριξη της κοινωνικής συνοχής και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη.

Είναι η ώρα της πολιτικής ανατροπής.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ

Πέτρος Τσαπαρόπουλος
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Τηλ: 6945492946
Facebook-instagram:  Petros Tsaparopoulos 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο