Για όσα κατάφερε, όσα προσπάθησε και όσα θα "κυνηγήσει" μίλησε ο Τάσος Μπαρτζώκας ( βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας, παρουσιάζοντας όσα προσπάθησε και όσα τελικά πέτυχε στα 4 χρόνια της θητείας του, αλλά και όσα θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα για την επόμενη θητεία του. 

Ο υποψήφιος Βουλευτής εστίασε στις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, όπως την παρέμβαση για τη μείωση της προκαταβολής φόρου, την επιδότηση ρεύματος στις επιχειρήσεις, την ίδρυση Κέντρου Ψυχικής Υγείας, την χρηματοδότηση για ανακατασκευή του αρδευτικού αγωγού, επισημαίνοντας ότι εξαρχής ο στόχος του ήταν η αυθεντική εκπροσώπηση των συμφερόντων, των συμπολιτών του και του τόπου του.

Ανέλυσε τη βασική προγραμματική του εξαγγελία για Ίδρυση Νέας Ακαδημίας Σπουδών, στο πρότυπο της Σχολής Αριστοτέλη, με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο. Συγκεκριμένα, περιέγραψε μια νέα Ακαδημία, διασυνδεδεμένη με την εσωτερική και διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, η οποία εκτός από τον ανθρωπιστικό, πολιτιστικό και τουριστικό χαρακτήρα της, θα αποτελεί πηγή εισοδήματος για την τοπική κοινότητα. Αποστολή της θα είναι να εξελιχθεί σε ολοκληρωμένο διεπιστημονικό κόμβο, τοποθετώντας την Ημαθία στο επίκεντρο της πολιτιστικής ανάπτυξης και των Δρόμων του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ολοκλήρωσε την αναφορά του, επιχειρηματολογώντας υπέρ του οφέλους της ίδρυσης της Νέας Ακαδημίας, εξηγώντας στους δημοσιογράφους ότι το επιτυχημένο υπόδειγμά της μπορεί να συνιστά τη «θεσμική μαγιά» για την αναθεώρηση της ίδρυσης ιδιωτικού Πανεπιστημίου στην Ημαθία, αλλά και την προεργασία για την ολοκληρωμένη οικονομική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη Τύπου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο