Συγκεντρώσεις στις γειτονιές της Νάουσας από το ΚΚΕ

ΔΤ από ΚΚΕ Ημαθίας: Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών πραγματοποίησε η ΚΟΒ Νάουσας του ΚΚΕ στις γειτονίες της πόλης. Τις ομιλίες στις συγκεντρώσεις που έγιναν στο Αγ. Γεώργιο και στις εργατικές κατοικίες έκαναν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Τσιουλάκος Δημήτρης και Μάντσιος Νίκος

Οι ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών στάθηκαν στο κλίμα πόλωσης και αποπροσανατολισμού που επιδιώκουν να κυριαρχήσει όλα τα αστικά κόμματα που παρά τις επιμέρους διαφορές που έχουν στα κρίσιμα και κομβικά ζητήματα τα βρίσκουν. Δηλαδή στον κοινό στόχο να υπάρξει από την επόμενη των εκλογών μια σταθερή αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα υλοποιήσει όλο το αντιλαϊκό πακέτο των κατευθύνσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στις οποίες όλοι είναι δέσμιοι. 

Ενώ τόνισαν ότι ο λαός δεν μπορεί να έχει τα ίδια σχέδια με τους εκμεταλλευτές του και τα κόμματα που τους εκπροσωπούν αλλά πρέπει να τους χαλάσει την σούπα. Να στηρίξει το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές ως μοναδική δύναμη που στέκεται μπροστά στους αγώνες του λάου, που δίνει όλες του τις δυνάμεις για να μην εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα που όλοι μαζί ψηφίζουν. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει πάνω από 50% των νομοσχεδίων της κυβέρνησης της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πάνω από το 70%. Ενώ όλοι μαζί καταψήφισαν τις τροπολογίες του ΚΚΕ για την ελάφρυνση των λαϊκών στρωμάτων όπως την κατάργηση του ΕΦΚ στην ενεργεία και του  ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών. 

Γι΄ αυτό το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αποτελεί εκλογικό μονόδρομο στης 21 Μαΐου. Για να βγει ο λαός κερδισμένος από τις κάλπες και να χαράξει το δικό του δρόμο ανατροπής, με το ΚΚΕ περήφανο μπροστάρη και βασικό αιμοδότη όλων των προσπαθειών του. Για να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός για τις μάχες που έχει να δώσει το επόμενο διάστημα. Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 6 Μαΐου, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Καρατάσιου με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο