Επίσκεψη του Μιχάλη Χαλκίδη στην ΔΕΕΠ Ημαθίας της ΝΔ

Δελτίο Τύπου υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Μιχάλη Χαλκίδη: Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου, την Πέμπτη 6 Απριλίου, επισκέφτηκα τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Ημαθίας Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από μέλη και υποψήφιους του συνδυασμού «Μαζί για τον δήμο Βέροιας». 

Ο συνδυασμός μας είναι μια συλλογική προσπάθεια της κοινωνίας για αποτελμάτωση και επανεκκίνηση του Δήμου Βέροιας, με ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, πέρα από στενά κομματικά πλαίσια, που πιστεύουν πως αξίζει κάτι καλύτερο στην πόλη και τα χωριά του Δήμου μας.

Η ταυτότητα όλων μας είναι γνωστή και σεβαστή καθώς έχει χαραχτεί από ιδέες και θέσεις ευθύνης, σε μια πορεία που διακρίνει το καθένα και μας δίνει την βάση για μια πλατφόρμα σύνθεσης ιδεών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Υπήρξα επί σειρά ετών στέλεχος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πιστεύοντας τις ιδεολογικές αρχές και αξίες που διακρίνουν αυτή την παράταξη, όπως ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας και συνεχίζω να παραμένω κοντά σε αυτές, ευελπιστώντας να προσδώσουν θετικά στοιχεία στη συνισταμένη της κοινής προσπάθειας για μια νέα αρχή προς τα εμπρός στο Δήμο, απέναντι σε μια φθίνουσα Δημοτική Αρχή.

Ήταν λοιπόν αυτονόητη η ανταπόκριση μου στην πρόσκληση που μας έδωσε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, παρουσία μελών της Διοικούσας και του συνδυασμού μας, για μια σειρά θεμάτων που είναι κρίσιμα για το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Υπήρξε ταύτιση ιδεών σε πολλά θέματα και δρομολογήθηκαν οι περαιτέρω κινήσεις για σύμπλευση και καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις που έχουν σαν κοινό στοιχείο την επιλογή ανάμεσα στη στασιμότητα ή το άλμα προς τα εμπρός, την πορεία στο αύριο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας μας ευχαρίστησαν για την ανταπόκριση και ζήτησαν εκτός των άλλων την στενή συνεργασία όλων για τις Εθνικές εκλογές, τις οποίες χαρακτήρισαν κρίσιμες για την πορεία της χώρας, και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι συναντήσεις και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.


Μιχάλης Χαλκίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το δήμο Βέροιας»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο