Η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας Φανή Γιωτάκη σε πάνελ στο EUROPE 1

Στην εκπομπή “Μιλάμε πολιτικά” του τηλεοπτικού σταθμού EUROPE 1 συμμετείχε η Φανή Γιωτάκη το βράδυ της Μ. Τρίτης 11 Απρίλιου 2023.

Καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή ήταν ο βουλευτής (ΝΔ) Β’  περιφέρειας Θεσσαλονίκης Θ. Καράογλου και ο υποψήφιος βουλευτής (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ)  Β’  περιφέρειας Θεσσαλονίκης Δημ. Στοΐτσας.

Η κ. Γιωτάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα τροπολογία της κυβέρνησης για το μπλοκάρισμα στο κόμμα Κασιδιάρη καθώς και στους τραγικά ερασιτεχνικούς χειρισμούς που έκανε στο συγκεκριμένο – πολύ σοβαρό για την ίδια τη Δημοκρατία – θέμα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην προσπάθειά της να αλιεύσει ψήφους στα θολά και επικίνδυνα νερά της ακροδεξιάς.

Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα των υποψηφίων που εμφανίζονται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας (όπως για παράδειγμα στην υποψηφιότητα του Κ. Αχ. Καραμανλή, που παραιτήθηκε για τους τύπους και μόνο πριν από έναν μήνα) αλλά και στην οικονομία και στην κατάσταση που επικρατεί στην αγορά λόγω της ακρίβειας.

Επεσήμανε δε ότι στα 4 χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη το ιδιωτικό χρέος έχει αυξηθεί κατά περίπου 40 δισ. Ευρώ, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ανέρχονται πλέον σε 111 δισ. Ευρώ ενώ 4,2 εκατ. πολίτες έχουν μη εξυπηρετούμενες οφειλές σε τράπεζες, funds, εφορία και ΕΦΚΑ. και πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί είναι κατασχεμένοι. 

Κάνοντας τις παραπάνω διαπιστώσεις για την τετραετία που πέρασε και μιλώντας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσει διεξόδους εκεί που η Νέα Δημοκρατία βλέπει μόνο αδιέξοδα και pass κατέληξε λέγοντας: “η τελική κρίση είναι στα χέρια του λαού”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο