Με επιτυχία ο χορός νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

 

ΔΤ από ΕΛΒ: Μοναδική επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του τμήματος Νεολαίας της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με εκατοντάδες κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά το Πνευματικό  Πολιτιστικό Κέντρο της  Λέσχης.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και η πίστα πάντα γεμάτη με τον κόσμο να διασκεδάζει με τους ήχους της Ποντιακής μουσικής  της λύρας, του Αγγείου, του κλαρίνου και  του νταουλιού.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά, άριστα οργανωμένη από τα νεότερα μέλη της Ευξείνου Λέσχης και  με πολύ καλή διάθεση από όλους  όπου πήρε  σάρκα και οστά το  ΄΄ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ  ΦΕΡΕΙ  ΚΙ  ΑΛΛΟ΄΄. 

 Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την κατασκευή και διατήρηση της καινοτόμου πλατφόρμας ηλεκτρονικού λεξικού ποντιακής διαλέκτου προς όφελος  όλου του Ποντιακού  Ελληνισμού.

Το Δ.Σ. της Λέσχης ευχαριστεί τα ηλεκτρονικά μέσα και τις τοπικές εφημερίδες για την προβολή της εκδήλωσης, όλους τους συντελεστές-εθελοντές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη  της Λέσχης  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν,  διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας και πρώην πρόεδρος της λέσχης  κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Ασλανιδης Λάζαρος, ο  Αντιδήμαρχος  ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, ο Πρόεδρος του ΣΠΟΣ ΚΜ & Θ  της ΠΟΕ κ. Κατσίδης Ευστάθιος, ο π. Πρόεδρος της λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος  και πολλοί εκπρόσωποι  των νεολαιών συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                  Η  Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης Χαράλαμπος Τογκουσίδου  Ευαγγελία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο